Panoul Frontal al Huawei MATE 30 PRO apare in PRIMA IMAGINE

HUAWEI MATE 30 PRO. Panoul frontal este prezentat intr-o prima imagine impreuna cu cel al "fratelui" sau mai mic, iata ce schimbare surpriza anunta ele.

Huawei MATE 30 PRO Panoul Frontal apare in PRIMA IMAGINE

Huawei MATE 30 PRO. Panoul frontal al noului model de telefon, dar si al “fratelui” sau mai mic, este prezentat intr-o prima imagine astazi multumita cuiva care lucreaza pe una dintre liniile de productie pentru serie. Primul lucru care poate fi remarcat la Huawei MATE 30 PRO si Huawei MATE 30 este faptul ca ambele modele de telefoane vor avea sistem de recunoastere faciala, ceea ce este o surpriza uriasa, pentru ca seria trecuta a fost diferita.

Huawei MATE 30 PRO. Recunoasterea faciala a fost mai mult ca sigur imbunatatita pentru noile modele, iar includerea in telefonul de clasa medie este un semn clar ca exista dorinta de a oferi mai mult in acest segment. Desi decupajul din ecranul pentru Huawei MATE 30 PRO pare a fi usor mai mic decat cel din modelul anterior, fara o masurare a dimensiunilor, nu vom sti foarte clar daca exista aceasta diferenta, sau totul e estimativ.

Huawei MATE 30 PRO si MATE 30 au panourile frontale dezvaluite

Huawei MATE 30 PRO Panoul Frontal apare in PRIMA IMAGINE foto

Ecranele par sa aiba ambele dimensiuni cu diagonale de peste 6 inch, fara a se stie foarte clar diagonala finala, iar asta pentru ca zvonurile de acum n-au dezvaluit chiar atat de clar acest lucru. Pe de alta parte, Huawei MATE 30 PRO urmeaza in mod clar sa aiba un ecran cel putin la fel de mare precum cel din modelul de anul trecut, iar asta inseamna ca experienta de utilizare ar trebui sa fie cel putin la fel de buna pentru clienti.

Separat de acestea, stim deja de ceva vreme ca Huawei MATE 30 PRO va avea un nou procesor mai bun, la fel ca fratele sau mai mic, iar pe langa asta va exista si o baterie de capacitate mai mare. In continuare, vom vedea inclusiv mai multa memorie RAM, medii de stocare mai performante, un sistem mai performant de incarcare rapida, si mai mult ca sigur alte schimbari foarte importante de care se vor bucura clientii.