AVANTAJUL Huawei MATE 30 PRO il pune PESTE iPhone 11, NOTE 10

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul vine cu un avantaj serios care il pune peste iPhone 11, Samsung GALAXY NOTE 10, iata de ce vor avea parte clientii in toamna.

AVANTAJUL Huawei MATE 30 PRO pune PESTE iPhone 11 NOTE 10

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de telefon va avea un avantaj foarte mare in fata iPhone 11 si Samsung GALAXY NOTE 10, iar asta il va face cu siguranta foarte atractiv pentru unii dintre clientii din lumea intreaga. Mai exact, astazi au aparut noi imagini care ne dezvaluie din nou ca Huawei MATE 30 PRO va avea un ecran cu o curbura foarte mare inspre marginile laterale, cea ce nici iPhone 11 si nici Samsung GALAXY NOTE 10 nu vor avea oferit.

Huawei MATE 30 PRO. Acest design foarte interesant, poate chiar unic, pentru telefon ii va oferi un factor “wow” poate chiar mai mare decat cel al telefoanelor concurente care vor exista pe piata. Aceasta caracteristica speciala pentru Huawei MATE 30 PRO va fi combinata inclusiv cu faptul ca ecranul va avea o rata de refresh de 90Hz, acest lucru fiind deja anuntat de catre unele surse care lucreaza cu partenerii celor de la Huawei.

AVANTAJUL Huawei MATE 30 PRO il pune PESTE iPhone 11, NOTE 10

AVANTAJUL Huawei MATE 30 PRO pune PESTE iPhone 11 NOTE 10 folie ecran
Folie de protectie pentru noul ecran al Huawei MATE 30 PRO.

Huawei MATE 30 PRO. Aceste imagini ne arata o folie de protectie pentru noul ecran care va fi integrat in telefon, si puteti vedea foarte usor cat de curbat va fi acesta cand va ajunge impreuna cu produsul final pe piata. Ecranul va fi doar unul dintre punctele de atractie pentru Huawei MATE 30 PRO, iar asta deoarece telefonul va avea inclusiv un nou procesor mai performant, cu module de memorie RAM mult mai rapide, si spatiu de stocare UFS 3.0.

AVANTAJUL Huawei MATE 30 PRO pune PESTE iPhone 11 NOTE 10 folie protectie

Huawei MATE 30 PRO. Putem sa asteptam inclusiv implementarea unei baterii de capacitate mai mare, sau un sistem de incarcare rapida mult mai performant decat cel din modelele actuale. Sistemul de incarcare wireless ar putea fi deasemenea serios imbunatatit, in timp ce pentru camera vom vedea deasemenea foarte multe schimbari menite sa tina Huawei MATE 30 PRO in top, la fel precum predecesorii sai de pana acum.

AVANTAJUL Huawei MATE 30 PRO pune PESTE iPhone 11 NOTE 10 ecran

Huawei MATE 30 PRO. Prezentarea pentru noul model de telefon va avea loc in toamna acestui an, probabil in septembrie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc cel tarziu abia in cursul lunii octombrie.