UBER, Bolt, Clever au Atras Fostii Taximetristi si asta NU e Bine

UBER, Bolt, Clever au atras fostii taximetristi si asta nu e bine pentru clientii care acum regasesc exact experienta de care nu doreau sa aiba parte.

UBER, Bolt, Clever Atras Fostii Taximetristi asta NU Bine

UBER, Bolt, Clever au atras o buna parte dintre fostii taximetristi, cel putin in Bucuresti, unele firme de taxi incepand sa-si abandoneze masinile din parcari pentru ca nu mai are cine sa le conduca. Ura pe care clientii o au fata de taximetristi i-a convins pe unii dintre ei sa-si schimbe masina galbena cu “umbra” UBER, Bolt, Clever pentru a isi continua activitatea, iar acest lucru nu este bun pentru clienti, si nici pentru companii, in final.

UBER, Bolt, Clever nu au atras foarte multi taximetristi doar dupa ce au fost reglementate ei au inceput sa intre in platforma inca de anul trecut, si indiferent unde lucreaza, se comporta la fel ca inainte. Am avut destule curse cu soferi care conduceau la fel de prost ca intr-un taxi, ciar daca lucrau pentru UBER, Bolt, Clever, iar Loganele vechi au fost inlocuite de alte masini vechi, doar ca de la brand-uri cu renume mult mai mare.

UBER, Bolt, Clever au Atras Fostii Taximetristi si asta NU e Bine

La un moment dat am avut o discutie cu un sofer de la UBER care se lauda ca are vreo 3 masini care merg in platforma, toate vechi, nu departe de Logane, dar care fac aparent, foarte multi bani. UBER, Bolt, Clever au devenit o afacere pentru unii care isi cumpara masini vechi, care nu ofera cu mult mai multa siguranta decat taxi-urile Logan, dar nici prea mult confort, insa schimband culoarea galbena cu aplicatiile de ridesharing, succesul e garantat pentru soferi.

Nici atitudinea unora dintre soferii UBER, Bolt, cu care am circulat nu era cu mult diferita fata de cea pe care o intalniti in taxi-uri, si e foarte usor sa-ti dai seama care e fost taximetrist si care nu dupa cum conduce, dupa cum vorbeste, etc. UBER, Bolt, Clever au fost la un moment dat un refugiu pentru clientii care s-au saturat de taxi-uri in principal din cauza atitudinii soferilor, insa totul s-a mutat la ele, impreuna cu soferii, si noi nu castigam nimic din asta.