Apple CONFIRMA OFICIAL doua NOI Produse pentru LANSARE

Apple CONFIRMA OFICIAL doua NOI Produse pentru LANSARE

Apple a confirmat in mod oficial lansarea a doua noi modele de produse in perioada urmatoare, compania americana fiind obligata sa faca asta, fara sa vrea. Mai exact, cei de la Appl au inregistrat la Comisia Economica Eurasiatica doua noi modele de tablete iPad pe care vrea sa le lanseze in perioada urmatoare pentru clientii din lumea intreaga.

Tabletele iPad au numerele de cod A2200 si A2232, ele reprezentand o continuare a altor numere de cod A2197, A2228, A2068, A2198, A2230, inregistrate acum cateva saptamani. Toate noile modele de tablete iPad ale companiei Apple sunt inregistrate ca ruland iOS 13, deci nu vor fi lansate pana in toamna, asa ca mai avem de asteptat pentru ele.

Unele zvonuri recente sugerau faptul ca Apple va incepe productia acestor noi modele de tablete in cursul urmatoarelor saptamani, cel mai probabil in august. Nu se stie deocamdata ce noutati ar urma sa aduca aceste tablete pentru clienti, dar mai mult ca sigur vorbim despre noul chip A13, procesoare mai bune, si probabil preturi mai mari.

Apple CONFIRMA OFICIAL doua NOI Produse pentru LANSARE inregistrare