Seria iPhone 12 va fi PRIMA de la Apple cu Conectivitate 5G

Seria de telefoane iPhone 12 va fi prima de la compania Apple care va aduce conectivitate 5G pentru clientii din intreaga lume, iata cand le vom putea cumpara.

27

Seria iPhone 12 PRIMA Apple Conectivitate 5G

Primele modele de telefoane Apple care vor avea conectivitate 5G au fost dezvaluite pentru intreaga lume, si vorbim despre seria iPhone 12, care va ajunge la noi anul viitor. Mai exact, modelele de telefoane iPhone 12 vor fi care au conectivitate 5G, si vor fi lansate in cursul anului 2020, deci in toamna anului viitor, si se pare ca toate cele trei din serie vor avea aceasta tehnologie, in contrast cu ceea ce se credea anterior despre telefoane.

Din pacate seria de telefoane iPhone 11, care va fi compusa tot din 3 modele, nu va avea conectivitate 5G integrata, astfel ca ramanem in continuare cu 4G, care a fost extins destul de mult. Informatia vine de la celebrul analist asiatic Ming-Chi Kuo, el schimbandu-si la 180 de grade estimarile dupa ce Apple a cumparat divizia de modem-uri 5G a companiei Intel, si isi poate produce propriile componente chiar acum.

Seria iPhone 12 va fi PRIMA cu conectivitate 5G integrata

Telefoanele iPhone 12 vor avea suport pentru retelele 5G care functioneaza atat pe tehnologie mmWave, cat si pentru cele care functioneaza pe frecvente mai mici de 6 GHz, deci exista diversitate. Compania americana e obligata sa lanseze telefoane iPhone 12 cu suport atat de extins pentru ca isi vinde telefoanele in multe zone de pe glob, si trebuie sa ofere suport pentru tot felul de implementari ale 5G, SUA si China fiind principalele probleme ale lor.

“Acum credem că toate cele trei noi modele de iPhone-uri din 202 vor oferi 5G din următoarele motive. (1) Apple are mai multă resurse pentru dezvoltarea iPhone-ului 5G după achiziționarea afacerii de modem-uri a Intel. (2) Ne așteptăm ca prețurile smartphone-urilor Android cu 5G să scadă până la 249-349 USD în 2H20. (3) Promovarea retelelor 5G ar putea aduce beneficii ecosistemului AR al Apple.”

Apple asteapta pentru lansarea iPhone 12 pentru a implementa suport 5G in telefoanele sale deoarece in momentul de fata nu prea exista retele pe care sa functioneze prea multe telefoane. iPhone 12 va fi compatibil cu vasta majoritate a retelelor 5G de pe glob daca va fi lansat cu conectivitatea pe care o anunta acum analistul asiatic, insa totul depinde si de posibilitatea implementarii, sau costurile asociate pentru a oferi aceasta schimbare mare.

Acestea fiind spuse, pentru a folosi 5G in iPhone va trebui sa mai asteptam inca minim un an de zile, deci este nevoie in continuare de rabdare pentru fani.