Asa va Arata iPhone 12 cu o Camera Cvadrupla de la Apple

iPhone 12 este prezentat astazi in prime imagini ce ne dezvaluie cum ar putea arata cu o noua camera cvadrupla, dar si cu decupajul mai mic asteptat acum.

Asa Arata iPhone 12 Camera Cvadrupla Apple

Daca iPhone 12 va arata precum in imaginile din acest articol, atunci vor exista si in 2020 foarte multi fani dezamagiti de ceea ce se intampla cu design-ul produselor companiei americane in momentul de fata. Plecarea lui Jony Ive n-ar trebui sa sperie prea multa lume, iar asta pentru ca iPhone 12 ar putea beneficia de un design nou, normal, care sa nu sperie fanii ce se asteptau ca iPhone 11 sa nu mai aiba acest decupaj stupid din ecran.

Asa Arata iPhone 12 Camera Cvadrupla Apple foto
iPhone 12 cu o noua camera cvadrupla.

iPhone 12 nu va fi cu mult diferit fata de iPhone 11, iar asta pentru ca Apple nu pregateste vreo schimbare foarte mare pana in 2021, cand ar dori sa renunte la Face ID, deci implicit si la decupajul din ecranele telefoanelor. Desigur ca nici formatul camerei principale nu va disparea, insa iPhone 12 ar putea avea o camera cvadrupla, cu un senzor ToF inghesuit langa ceilalti trei, si imaginile ne prezinta destul de bine ce-am putea primi.

iPhone 12 nu va fi cu mult diferit fata de iPhone 11, din pacate

Asa Arata iPhone 12 Camera Cvadrupla Apple foto 2
Apple ar putea reduce dimensiunile decupajului iPhone 12.

iPhone 12 ar putea avea un decupaj mai mic decat actualele modele, dar asta doar daca partenerii Apple isi vor putea tine promisiunile, si vor putea furniza componente care sa permita efectuarea acestei schimbari. Nimeni nu poate spune in momentul de fata cat de mari, sau mici, sunt sansele ca asta sa se intample, insa sperante exista, asa cum erau si anul acesta pentru o schimbare in bine, dar de fapt vom avea o mare schimbare in rau.

Asa Arata iPhone 12 Camera Cvadrupla Apple foto 1

As vrea ca iPhone 12 sa nu arate asa, as vrea sa vad ceva similar cu ceea ce va fi lansat pentru Vivo Nex 3, insa nu cred ca vom vedea de la Apple ceva de genul acesta in urmatorii 5 – 6 ani. Vor fi desigur schimbari pentru tehnologiile din spatele componentelor viitorului telefon, aici Apple putand face mari modificari, insa separat de asta nu prea vad ce vom avea modificat in bine.

10 COMENTARII

  1. Ce realitate cois? Ce opera se arta? Trezește-te la realitate ca ești pe întuneric rau de tot! Ți-a stins Apple lumina și bajbai ca orbetele!

  2. Realitatea aia unde tu iti permiti si avion privat dar nu iti iei ca nu e practic…dar o arzi cu S10 e prin service’uri
    HHAHAHA

  3. sunt de parere ca apple stie ce face si ca mereu vor lansa un iPhone pe placul tuturor, ca doar nu fac telefoane care sa nu le placa, si daca traia Steve Jobs in momentul de fata telefoanele ar fi ajuns sa arate astfel..

  4. Asta trebuie sa fie o glumă. Aparent cea mai mare companie de tech din n lume nu poate găsi un designer serios pentru a le face telefoanele mai atractive… Orice persoana, care nu este oarbă, poate spune ca telefonul asta este foarte urât. WTF is Apple thinking…?‍♂️