Versiunea 76 a Google Chrome aduce DOUA foarte MARI Schimbari

Google Chrome. Versiunea 76 a browserului aduce doua foarte mari schimbari pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata de ce are toata lumea parte de acum.

Versiunea 76 a Google Chrome aduce DOUA foarte MARI Schimbari

Google Chrome. Versiunea 76 a celui mai popular browser de pe planeta a fost lansata in cursul noptii trecute de catre compania americana, si ea vine cu doua schimbari extrem de importante. Prima schimbare majora pe care Google Chrome o are pentru utilizatori este cea privitoare la functia Incognito Mode, aceasta nemaiputand fi detectata de catre website-uri atunci cand este folosita, deci teoretic datele utilizatorilor ar trebui sa fie in siguranta.

Google Chrome. Pana acum Incognito Mode putea fi detectat de catre website-uri din cauza implementarii pe care a facut-o compania Google pentru utilizatorii sai, insa iata ca a gasit intr-un final si o rezolvare. Desigur ca a fost gasita de catre un cercetator in securitate informatica si o metoda de a eluda aceasta rezolvare pentru Google Chrome, insa ea nu a fost confirmata si de catre alte persoane deocamdata, asa ca ramane de vazut in ce masura va fi.

Versiunea 76 a Google Chrome aduce DOUA foarte MARI Schimbari

Versiunea 76 a Google Chrome aduce DOUA foarte MARI Schimbari paint holding
Paint Holding din Google Chrome schimba modul de incarcare al paginilor rapide.

Google Chrome. Separat de asta, noua versiune a browserului blocheaza in mod nativ flash pentru redare in cadrul sau, si utilizatorii sunt obligati sa activeze o optiune care sa-i intrebe daca vor sa-l mai afiseze, sau nu. Toti cei interesati sa faca asta in Google Chrome sunt obligati sa acceseze chrome://settings/content/flash, si sa activeze de acolo optiunea care ii va intreba daca vor sa vada continut flash din pagini, prin activare manuala.

Google Chrome. Separat de asta, browserul le va permite website-urilor sa activeze automat dark mode in interfata la accesare, astfel ca pentru anumite website-uri vom vedea interfata intunecata fara sa mai facem ceva. Google Chrome rezolva si probleme cu reclamele care erau afisate cand era apasata tasta Escape, iar ca masura de protectie, fiecare tab este acum izolat de catre browser, pentru a proteja impotriva vulnerabilitatilor Spectre.

Google Chrome. Versiunea 76 a browserului este acum disponibila pentru instalare pentru oricare dintre utilizatorii din lumea intreaga, si e recomandabil sa o instalati.