Huawei MATE 30 PRO va DISTRUGE iPhone 11, GALAXY NOTE 10

Huawei MATE 30 PRO va distruge iPhone 11 si Samsung GALAXY NOTE 10 cu o noua schimbare foarte importanta pregatita de catre compania chinezeasca.

Huawei MATE 30 PRO DISTRUGE iPhone 11 GALAXY NOTE 10

Huawei MATE 30 PRO are pregatita o noutate atat de importanta incat va distruge iPhone 11 si Samsung GALAXY NOTE 10 dupa ce va fi lansat, iar asta in conditiile in care asteptarile sunt foarte mari pentru el. Nu, nu vorbim despre sistemul de operare inlocuitor al Android, ci despre faptul ca Huawei MATE 30 PRO urmeaza sa fie lansat impreuna cu o camera cvadrupla care va avea nu unul, ci doi senzori de imagine de 40 de megapixeli.

Huawei MATE 30 PRO va avea un senzor de imagine principal de 40 de megapixeli, dar si un senzor wide-angle de 40 de megapixeli, iar cu asta va atrage cu siguranta foarte multi fani din lumea intreaga. Cu doi senzori de imagine de 40 de megapixeli, Huawei MATE 30 PRO va deveni unul dintre cele mai tari telefoane mobile din lume, si cu siguranta va fi plasat in topul DxOMark in ceea ce priveste telefoanele cu cele mai bune camere.

Huawei MATE 30 PRO va DISTRUGE iPhone 11, GALAXY NOTE 10

iPhone 11 si Samsung GALAXY NOTE 10 vor veni deasemenea cu noi camere, primul cu una tripla, al doilea cu una cvadrupla, insa niciunul nu va avea o camera la fel de buna precum cea din Huawei MATE 30 PRO. Este de altfel si normal ca acest lucru sa fie asa, pentru ca mai bine de un an de zile compania chinezeasca este lider in acest segment, iar Huawei MATE 30 PRO nu va fi gandit pentru a fi mai prejos decat telefoanele de la concurenta.

In afara de camera mult mai performanta, pentru Huawei MATE 30 PRO va fi implementat deasemenea un ecran mult mai performant, tot OLED, dar si cu o curbura mult mai mare spre marginea carcasei. Mai mult decat atat, vom vedea deasemenea si un nou chip Kirin 985 plus module de memorie RAM care vor fi mai performante, dar si medii de stocare UFS 3.0, deci Huawei MATE 30 PRO va beneficia de cresteri substantiale ale performantelor.

Huawei MATE 30 PRO va fi prezentat in septembrie, sau octombrie, dar ramane de vazut cand va fi pus efectiv in vanzare, lucrurile fiind acum neclare.

3 COMENTARII

  1. Mai lăsați publicitatea ca nu are rost spuneți ca telefoanele sunt rezistente la apa și nu e adevărat îți cumperi un telefon cu 1000 euro (huawei mate 20 pro) și faci o poza în apa și ceau se strica faceți doar reclame ca să cumpere lumea vai și amar eu am pățit

  2. Am mai spus-o ,nu doar camerele conteaza la un telefon ci si performanta,vrei poze de calitate iti iei aparat profesionist,