Samsung GALAXY NOTE 10 ar fi mai IEFTIN decat Credeai

Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa fie vandut la un pret mai mic decat credeam acum cateva zile, iata ce planuri are Samsung pentru a castiga noi clienti.

Samsung GALAXY NOTE 10 ieftin ieftin

Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa fie chiar mai ieftin decat credeam initial, iar asta ar putea fi o tactica a companiei coreene pentru a-si creste intr-adevar vanzarile intr-o perioada in care are foarte mari probleme. Conform unor informatii aparute astazi, Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa coste 949 euro cand va fi lansat pe continentul european, iar Samsung GALAXY NOTE 10 Plus ar urma sa coste 1099 euro, deci cu 150 euro mai mult.

Samsung GALAXY NOTE 10 va veni cu mai putine noutati decat versiunea Plus, deci o diferenta intre modele este normala, dar nu stiu cati s-ar fi asteptat ca ea sa fie chiar de 150 de euro. Chiar si asa, modelele Plus ale seriei Samsung GALAXY NOTE 10 vor avea preturi si mai mari in functie de spatiul de stocare si cantitatea de memorie RAM alese, insa sunt sigur ca multi se asteptau ca acest lucru sa se intample, din moment ce si alte companii fac la fel.

Samsung GALAXY NOTE 10 ar fi mai IEFTIN decat Credeai

Pretul de vanzare pentru Samsung GALAXY NOTE 10 este acum anuntat ca fiind cu 50 de euro mai mic decat cel pe care l-am aflat initial, diferenta nefiind una mare, dar conteaza in final. Pentru Samsung GALAXY NOTE 10 Plus pretul nu se schimba, tot valoarea de 1099 fiind anuntata si in trecut, deci pare destul de clar ca aceasta e stabilita deja de catre coreeni, deci ar fi bine sa puneti deoparte aceasta suma pentru achizitie.

Desi telefoanele din seria Samsung GALAXY NOTE 10 vor costa minim 1000 de euro, vor fi oferite totusi cadouri pentru cei care vor decide sa le cumpere la precomanda, si el enu vor fi chiar atat de ieftine. Totodata, pretul mare justifica si multe inovatii implementate in seria Samsung GALAXY NOTE 10, astfel multe noutati importante fiind implementate fata de seria GALAXY S10 lansata in primavara si primita foarte bine de catre utilizatori.

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi prezentat pe 7 august in cadrul unei conferinte care va avea loc in New York, astfel ca vom vedea atunci toate noutatile importante.