Google Chrome are o Schimbare care ENERVEAZA Utilizatorii

Google Chrome are implementata o schimbare care enerveaza foarte multi utilizatori din lumea intreaga, iata de ce se plang oamenii in momentul de fata.

Google Chrome are o Schimbare care ENERVEAZA Utilizatorii

Google Chrome a avut implementata recent o schimbare care a inceput sa enerveze foarte multi utilizatori din cauza faptului in care a fost implementata de catre compania Google cu actualizarile recente. Incepand cu versiunea lansata la final de iulie, Google Chrome a eliminat din bara de adresa “www-urile” de la denumirile website-urilor, afisand doar numele domeniului, compania spunand ca asta simplifica lucrurile foarte mult.

Google Chrome elimina tot ceea ce e in fata numelui principal al unui domeniu, exceptand subdomeniile accesate de catre oameni, iar utilizatorii si dezvoltatorii de extensii pentru browser nu sunt multumiti. Schimbarea se aplica atat in browserul pentru calculatoare, cat si in aplicatiile pentru telefoane mobile, astfel ca Google Chrome supara utilizatorii de la un capat al altuia al internetului, insa celor de la Google nu le prea pasa.

Google Chrome are o Schimbare care ENERVEAZA Utilizatorii

Aceasta schimbare face mai dificila pentru unii si verificarea unui website pentru a se vedea daca foloseste HTTPS, sau nu, insa Google Chrome afiseaza iconita unui lacat pentru orice website care e securizat.  Desigur ca nu toata lumea stie cum sa verifice asta, iar cei care intra in aceasta categorie se plang serios de aceasta modificare a Google Chrome, desi ea simplifica intr-adevar destul de mult lucrurile, chiar daca nu toata lumea considera asta.

Echipa care dezvolta Google Chrome sustine ca simplitatea este misiunea lor, iar eliminarea acelor parti dintr-o adresa de interne care nu sunt utile pentru oameni si nu-i ajuta prea mult, e sigur ceva ce au avut in plan de mult. Toate probleme de care se plang utilizatorii Google Chrome nu sunt decat o dovada a faptului ca Google inca nu a inteles ca lumea nu are cunostinte atat de avansate despre internet si felul in care arata adresele web.

Google Chrome este cel mai folosit browser de pe planeta, cu sute de milioane de utilizatori activi in lumea intreaga, deci lumea se va mai plange in continuare de aceste modificari.