OnePlus 7 PRO are o PROBLEMA MARE Recunoscuta in mod OFICIAL

OnePlus 7 PRO are recunoscuta in mod oficial de catre compania OnePlus o problema foarte mare de care s-au plans indelung clientii care au cumparat telefonul.

OnePlus 7 PRO are o PROBLEMA MARE Recunoscuta in mod OFICIAL

OnePlus 7 PRO este cel mai important model de telefon pe care chinezii l-au lansat in ultima perioada pentru clientii din lumea intreaga, iar astazi compania din spatele sau recunoaste si o problema serioasa. Mai exact, chinezii recunosc faptul ca OnePlus 7 PRO nu are o camera chiar atat de buna precum si-ar dori, iar asta desi cei de la DxOMark il plaseaza chiar deasupra iPhone XS Max, si foarte aproape de Huawei P30 PRO.

OnePlus 7 PRO obtine cu doar un punct mai putin decat Huawei P30 PRO, deci diferentele sunt practic inexistente, conform expertilor de la DxOMark, insa chiar si asa, compania nu este multumita de rezultat. Directorul pentru produse noi din cadrul companiei spune ca dupa lansarea OnePlus 7 PRO lumea s-a plans de pozele facute de telefon deoarece s-a preferat eliminarea unor filtre care le aplicau contrast si nu le faceau sa arate natural.

OnePlus 7 PRO are o PROBLEMA MARE Recunoscuta in mod OFICIAL

OnePlus 7 PRO a fost tinta unor plangeri ale oamenilor, iar compania sustine ca decizia sa de a folosi un software care sa faca poze mai naturale a stat la baza nemultumirii oamenilor, care asteptau ceva cu mai mult contrast. Desigur ca simple actualizari software pentru OnePlus 7 PRO puteau rezolva problema, dar compania spune ca prefera pozele mai naturale in locul celor care au aplicate diverse filtre pentru contrast, cum au alte telefoane.

OnePlus 7 PRO nu are nici un sistem de inteligenta artificiala la fel de bun precum cele din telefoanele de la Google, Apple, sau Huawei, iar compania e constienta de asta, si vrea sa faca imbunatatiri majore. Presedintele companiei le-a cerut deja angajatilor sa lucreze din greu la imbunatatirea camerelor pentru telefoanele care vor fi lansate dupa OnePlus 7 PRO, si avand in vedere scorurile de acum, sigur vor avea rezultate bune.

“Când oamenii au început să primească dispozitivul, software- care ne-a dat note foarte bune, nu a corespuns așteptărilor lor. Fotografia trebuie să fie naturală și bună în teorie, dar și atrăgătoare vizual. Nu am făcut o treabă bună la echilibrarea celor două aspecte. Chiar și după propriile standarde, camera nu este acolo unde ne dorim să fie. Încercăm să ne îmbunătățim calitatea imaginii pentru a se potrivi cu cele mai bune pe piață.”

OnePlus 7 PRO ramane intre timp un telefon care are parte de rezultate chiar mai bune decat iPhone XS Max pe partea de fotografie, conform expertilor, iar asta il va face si mai atractiv pentru clienti.