Xiaomi INOVEAZA cu un Telefon asa Cum iti DOREAI cu Adevarat

XIaomi vrea sa inoveze piata smartphone cu un nou model de telefon asa cum asteapta de foarte multa vreme clientii din lumea intreaga de la companie.

Xiaomi INOVEAZA cu un Telefon asa Cum iti DOREAI cu Adevarat

Xiaomi a intrat de ceva vreme in randul companiilor chinezesti care chiar inoveaza in materie de telefonie mobila, iar astazi avem o noua dovada a faptului ca SUA cam ramane in urma. Cei de la Xiaomi lucreaza la un nou model de telefon care ar putea revolutiona intr-o foarte mare masura aceasta industrie, mai exact, un smartphone care se poate incarca folosind energie solara, pentru a prelungi substantial autonomia bateriei.

Xiaomi prezinta intr-o cerere de brevetare a tehnologiei sale un telefon care nu are decupaje sau taieturi in ecran, si care arata surprinzator de bine, el avand panouri solare montate in carcasa. Prin aceste panouri solare telefonul celor de la Xiaomi ar incarca bateria telefonului pentru a prelungi durata de utilizare cu mult fata de ceea ce poate oferi in mod normal bateria integrata, iar o autonomie mai buna cer toti utilizatorii de telefoane.

Xiaomi INOVEAZA cu un Telefon asa Cum iti DOREAI cu Adevarat

Xiaomi INOVEAZA cu un Telefon asa Cum iti DOREAI cu Adevarat incarcare solara
Telefonul cu incarcare solara al Xiaomi.

Diversi producatori de telefoane mobile s-au mai jucat in trecut cu solutii care aveau menirea de a oferi incarcare solara pentru produsele lor, insa pana acum nimeni nu a reusit sa creeze o tehnologie care sa fie utila. Poate ca de la Xiaomi vom vedea si prima tehnologie de acest gen, pentru ca este cu adevarat nevoie de alternative pentru rezolvarea problemelor cu autonomia bateriei telefoanelor, iar energia solara este o foarte buna solutie.

Desigur ca deocamdata totul este in stadiul de brevetare la compania Xiaomi, iar de aici si pana la un produs care sa ajunga in magazine este cale foarte lunga, dar se poate ca vom avea parte de surprize foarte placute. N-ar fi exclus ca de la Xiaomi sa vedem primul telefon care se poate incarca folosind energie solara, depasind orice alt producator de telefoane de acum, insa depinde si ce pret va avea telefonul in versiunea finala.

Xiaomi nu este cunoscuta ca un lider in domeniul inovatiilor pentru telefoane mobile, ci ca un copiator care cloneaza produse Apple, deci ramane de vazut ce va reusi sa faca.