VIDEO. Samsung GALAXY NOTE 10 Hands-on Inaintea Lansarii

Samsung GALAXY NOTE 10 apare astazi intr-un prim clip video inaintea lansarii de saptamana aceasta, iata cum arata telefonul si cat de imens este ecranul.

Samsung GALAXY NOTE 10 apare astazi intr-un nou hands-on video inainte de a fi lansat de catre compania coreeana, prezentarea fiind programata pentru data de 7 august, adica in cursul zilei de miercuri. In clipul video de mai sus puteti vedea un Samsung GALAXY NOTE 10 folosit de catre un partener al coreenilor intr-un vagon de metrou, probabil din Coreea de Sud, iar asa lumea intreaga poate vedea ce va folosi in curand.

Samsung GALAXY NOTE 10 este prezentat in clipul video de mai sus in versiunea Plus, cel mai probabil, iar asta pentru ca vorbim despre un ecran foarte mare, dupa cum se poate vedea. Samsung GALAXY NOTE 10 va avea un ecran cu diagonala de 6.8 inch pentru versiunea Plus, deci va fi urias, si va oferi o experienta de utilizare cu mult diferita fata de cea cu care sunt multi obisnuiti, dar asta face parte din evolutia intregii serii de telefoane.

VIDEO. Samsung GALAXY NOTE 10 Hands-on Inaintea Lansarii

Stim deja ca Samsung GALAXY NOTE 10 va avea un ecran cu margine superioara extrem de subtire, dar si cu o camera frontala pozitionata intr-o perforatie vizibila in centrul partii superioare a ecranului. Intregul telefon Samsung GALAXY NOTE 10 Plus arata surprinzator de bine in aceste imagini, insa cei care nu au maini foarte mari vor avea probleme mari in a-l folosi usor, asa ca e bine sa aveti acest lucru in vedere la achizitie.

Ca sa fiu complet sincer, Samsung GALAXY NOTE 10 e surprinzator in versiunea Plus cu acest ecran foarte mare, dar dincolo de asta, succesul sau depinde foarte mult de felul in care va arata in comparatie cu concurenta. Chiar daca Samsung GALAXY NOTE 10 Plus va avea un ecran mare, are nevoie si de alte specificatii bune pentru a putea intra in atentia celor care sunt in cautare de smartphone-uri noi in urmatoarele luni.

Samsung GALAXY NOTE 10 va avea prezentarea transmisa in direct din New York de catre compania Samsung, deci pe 7 augst vom vedea noutatile telefonului care pana acum inca n-au fost dezvaluite.

9 COMENTARII

  1. Astea sunt dimensiunile ;
    Note 10 + ; 162.3 x 77.1 x 7.9 mm
    XS Max ; 157.5 x 77.4 x 7.7 mm .
    Este o caramida , dar ,, este o caramida mai usoara decat bordura de iPhone XS Max ;))

    Comparam 92.2% screen-to-body Note 10+ vs 84.4% screen-to-body ratio iPhone XS Max .

  2. Astea sunt dimensiunile ;
    Note 10 + ; 162.3 x 77.1 x 7.9 mm
    XS Max ; 157.5 x 77.4 x 7.7 mm .
    Este o caramida , dar ,, este o caramida mai usoara decat bordura de iPhone XS Max ;))

    Comparam 92.2% screen-to-body Note 10+ vs 84.4% screen-to-body ratio iPhone XS Max .

  3. Doamne cat de imens arata…plus ca oricine poate vedea ce faci pe telefonul tau personal…deja de la 5-6″ in sus , intimitate nu mai exista…deja la 7″ oferi tuturor toate informatiile tale
    Cu asemenea diagonala/marime, cei ce vor intimitate trebuie sa se ascunda sau sa retraga pe undeva ca sa isi poata folosi telefonul

  4. Când ai google/facebook/instagram/etc indiferent că-i pe iPhone sau Android intimitatea nu mai există sooo ce contează ecranul?