Iata PRIMUL TELEFON HUAWEI cu Hongmeng in Locul Android

Primul telefon Huawei cu sistemul de operare Hongmeng, in locul Android, a fost deja dezvaluit, iata ce urmeaza sa aduca pentru clientii din lumea intreaga.

Iata PRIMUL TELEFON HUAWEI cu Hongmeng in Locul Android

Primul telefon Huawei cu Hongmeng, sistemul de operare inlocuitor al Android, a fost deja dezvaluit, si vorbim despre o surpriza uriasa pe care chinezii o pregatesc pentru urmatoarele luni pentru clienti. Primul telefon Huawei cu sistemul de operare Hongmeng este deja in dezvoltare si pregatit pentru a ajunge pe piata, iar conform datelor de astazi, ar trebui sa il vedem dezvaluit oficial undeva pe la jumatatea lunii septembrie de catre chinezi.

Acest nou telefon Huawei va fi prezentat, aparent, impreuna cu seria Huawei MATE 30 de catre compania chinezeasca, deci va fi o conferinta extrem de interesanta pentru a dezvalui aceste noutati. Foarte multa lume asteapta cu foarte mare interes acest telefon Huawei cu Hongmeng, iar conform datelor de astazi, vorbim despre unul care ar urma sa faca parte din categoria telefoanelor ieftine, dar e posibil si unul de clasa medie sa apara.

Iata PRIMUL TELEFON HUAWEI cu Hongmeng in Locul Android

Nu se stie momentan ce functii ar putea avea prin Hongmeng acest telefon Huawei, dar la un pret de pornire de 290 de dolari pentru telefoane, cu siguranta nu vorbim despre dispozitive spectaculoase. Cateva milioane de unitati ale acestui nou model de telefon Huawei vor fi pregatite pentru lansare in aceasta toamna, iar chinezii vor sa convinga si dezvoltatorii sa creeze aplicatii pe care utilizatorii sa le si foloseasca pe aceste dispozitive.

“Huawei este ocupat asă-și testeze smartphone-ul înarmat cu un sistem de operare HongMeng auto-dezvoltat, iar telefonul ar putea fi introdus pe piață la sfârșitul acestui an, vizând piețele mici și mijlocii și au un preț de aproximativ 2.000 de yuani (288,24 USD) ). Noile telefoane Huawei cu sistemul HongMeng vor debuta pe piață în al patrulea trimestru, cu până la câteva milioane de unități în stoc. Se așteaptă ca smartphone-ul să apară împreună cu seria Huawei Mate 30.”

Una dintre marile probleme ale acestui nou model de telefon Huawei va fi sistemul de operare, insa ele vor fi vandute doar in China pentru inceput, iar asta deoarece sistemul de operare e cam experimental. Chinezii vor cumpara fara probleme acest nou telefon Huawei, iar asta pentru ca sunt foarte patrioti, si nu se vor uita de prea multe ori la ce ofera, mai ales ca si pretul de vanzare va fi unul suficient de mic.

La nivel international n-ar trebui sa ne asteptam ca noul telefon Huawei sa ajunga prea curand cu Hongmeng, dar e posibil ca undeva prin 2020 sa il vedem in magazine.