Telefoane Huawei. Anuntul GROZAV ce va DA PE SPATE Clientii

Telefoane Huawei. Un anunt grozav pentru facut astazi ii va da pe spate pe clientii din lumea intreaga, iata ce veste neasteptata a fost dezvaluita in mod oficial.

Telefoane Huawei. Anuntul GROZAV ce va DA PE SPATE Clientii

Telefoane Huawei. In ciuda tuturor problemelor foarte mari prin care trece compania in momentul de fata, se pare ca in China exista totusi speranta ca lucrurile vor merge spre mult mai bine. Mai exact, pe 9 august va fi prezentata in mod oficial interfata Android Q, Android 10, pentru telefoane Huawei, iar asta desi sistemul de operare inca nu poate fi licentiat in mod legal de catre cei de la Google pentru a fi folosit in aceste produse.

Telefoane Huawei. Compania chinezeasca va organiza conferinta anuala pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru produsele sale, un fel de WWDC ca al Apple, iar printre alte noutati va fi prezentat si EMUI 10. EMUI 10 va fi lansat in primele telefoane Huawei chiar de prin septembrie, sau octombrie, Huawei MATE 30 PRO urmand a fi primul model cu el inclus, dar asta numai daca Google va decide sa licentieze Android Q, Android 10, pentru produse.

Telefoane Huawei. Anuntul GROZAV ce va DA PE SPATE Clientii

Telefoane Huawei. Anuntul GROZAV ce va DA PE SPATE Clientii emui 10
Invitatia pentru conferinta Huawei ce confirma prezentarea EMUI 10 pentu telefoane.

Detalii despre ce noutati va aduce EMUi 10 pentru clientii cu telefoane Huawei nu sunt cunoscute, dar desigur ca vor fi oferite toate functiile disponibile in momentul de fata pentru sistemul de operare Android Q, Android 10. Separat de asta, orice fel de surprize pregatite pentru modelele de telefoane Huawei compatibile cu EMUI 10, vor fi dezvaluite abia in momentul in care reprezentantii chinezilor vor urca pe scena pentru a anunta schimbarile.

Impreuna cu EMUI 10 pentru viitoare modele de telefoane Huawei vom vedea pe scena evenimentului din 9 august inclusiv Hongmeng, sistemul de operare inlocuitor al Android pe care chinezii il au ca solutie de rezerva. Daca sanctiunile din SUA nu vor fi ridicate pentru ca Android Q, Android 10, sa poata fi oferit in noi telefoane Huawei, atunci e foarte posibil ca Hongmeng sa apara in produsele chinezilor mult mai devreme decat se astepta cineva.

Telefoane Huawei. Acestea fiind spuse, e o saptamana foarte interesanta, mai ales ca si Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa fie prezentat chiar in cursul zilei de maine de catre compania coreeana.

1 COMENTARIU