Windows 10 Vibranium este Urmatorul UPDATE MAJOR de la Microsoft

Windows 10. VIbranium este denumirea viitoarei actualizari importante pentru sistemul de operare al companiei Microsoft, iata cand urmeaza sa fie oferita.

Windows 10 Vibranium este Urmatorul UPDATE MAJOR de la Microsoft

Windows 10 Vibranium este denumirea viitorului update major pe care compania Microsoft il pregateste pentru clientii din lumea intreaga, el fiind deja in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii. Vorbim despre o actualizare pentru Windows 10 care este mult mai importanta decat cea care va fi lansata in toamna acestui an, iar asta deoarece sunt in dezvoltare o serie de functii majore care vor schimba cu mult experienta de folosire.

Windows 10. Codul sursa al build-ului 18950 este cel care confirma denumirea Vibranium pentru actualizarea pregatita de catre americani, si unii dintre voi cel mai probabil cunoasteti denumirea daca sunteti fani ai Avengers. Vibranium este un material inventat pentru seria Avengers, si folosit de catre Black Panther, impreuna cu toa natiunea Wakanda, el fiind sursa puterii panterei negre, dar si materialul folosit partial pentru scutul lui Captain America.

Windows 10 Vibranium este Urmatorul UPDATE MAJOR de la Microsoft

Windows 10 Vibranium este Urmatorul UPDATE MAJOR de la Microsoft cod sursa
Codul sursa care confirma lansarea versiunii VIbranium a Windows 10.

Windows 10. E destul de clar faptul ca inginerii celor de la Microsoft sunt deasemenea fani ai seriei Avengers, altfel n-ar fi ales denumirea Vibranium, care este una inventata de catre producatorii seriei de filme. Windows 10, cu numele de cod Vibranium, este deja oferit pentru testare de catre compania Microsoft, si este asteptat pentru lansare in prima jumatate a anului 2020, cea mai probabila perioada de lansare fiind cuprinsa intre lunile mai – iunie 2020.

Windows 10. Spre deosebire de actualizarea pe care Microsoft o va lansa in cursul acestui an, cea de anul viitor va aduce mai multe noutati importante pentru utilizatori, ceea ce va imbunatati radical si experienta de utilizare. Microsoft isi concentreaza actualizarea Windows 10 din toamna anului 2019 in principal pe imbunatatirea performantelor si rezolvarea ultimelor probleme majore ramase, astfel ca la inceputul anului 2020 vom vedea schimbari mai mari.

Windows 10. Avand in vedere ca versiunea cu numele de cod Vibranium a fost lansata pentru testare de catre cei inscrisi la Microsoft, vom afla cu siguranta si mai multe noutati despre ea in lunile ce vor urma.