Retelele 5G au fost Declarate ca fiind SIGURE pentru Consumatori

Retelele 5G au fost din nou declarate ca fiind sigure pentru folosire in randul consumatorilor, in ciuda tuturor zvonurilor privind periclitarea sanatatii oamenilor.

Retelele 5G au fost Declarate ca fiind SIGURE pentru Consumatori

Retelele 5G din lumea intreaga au fost declarate ca fiind sigure pentru consumatori, ceva ce ar trebui sa mai linisteasca multe dintre persoanele care promoveaza teorii propagandistice cu pasari moarte. Autoritatile americane de la FCC sunt cele care au declarat ca retelele 5G sunt sigure pentru utilizare, ele analizand din nou frecventele pe care urmeaza sa functioneze acestea, si au ajuns la concluzia ca nu exista motive de ingrijorare in ceea ce le priveste.

Verificarea suplimentara privind nivelul de siguranta al oamenilor care folosesc retelele 5G era ceva ce trebuia facut in SUA deoarece exista foarte multe teorii care anunta ca ele pot omora oamenii. FCC nu a ajuns la concluzia ca retelele 5G sunt periculoase pentru oameni, si ca frecventele radio folosite de catre ele nu provoaca mai mult rau decat cele 3G, sau 4G, desi modul de functionare al acestui nou tip de retele este diferit.

Retelele 5G au fost Declarate ca fiind SIGURE pentru Consumatori

Desi retelele 5G folosesc frecvente mai inalte decat cele 4G, ele nu sunt atat de daunatoare pentru corpul uman incat sa modifice ADN-ul, deci vorbim despre iradiere neionizanta, ceea ce e bine pentru toata lumea. Desigur ca si cand au fost lansate retelele 3G si 5G au existat discutii similare privind pericolul foarte mare la care se expun oamenii, dar iata ca de fiecare data totul a fost doar isterie generata numai pentru a panica lumea.

“Oficialii Comisiei Federale de Comunicare au declarat astăzi că 5G sigur, iar regulile care reglementează emisiile radio pentru siguranță nu trebuie modificate pentru a le asigura. Deși sunt cu o frecvență mai mare decât undele radio utilizate pentru 4G, ele rămân în partea spectrului radio care nu dăunează ADN-ului uman – ceea ce este cunoscut drept radiație neionizantă.”

Desigur ca pana si retelele Wi-Fi din case emana radiatii care in timp afecteaza negativ corpul uman, dar nimeni nu se plange de alea, desi e bine sa stiti la ce va expuneti chiar daca nu aveti 5G. E posibil ca in viitor sa se dscopere ca oricare dintre retelele 3G, 4G, 5G, Wi-Fi sa fie foarte daunatoare pentru corpul uman, dar deocamdata autoritatile din mai toata lumea le considera a fi sigure, indiferent ce pasari mai mor prin diverse tari.