Windows 10. Cea mai BUNA VESTE din 2019 pentru Calculatoare

Windows 10. Cea mai buna veste din 2019 pentru calculatoare a venit astazi de la compania Microsoft, iata de ce se pot bucura toti utilizatorii foarte curand.

0

Windows 10. Cea mai BUNA VESTE din 2019 pentru Calculatoare

Windows 10. Dupa foarte multe vesti proaste venite in 2019 din cauza problemelor foarte mari pe care le-a tot avut sistemul de operare, iata ca acum vine si o veste foarte buna pentru toti cei care il folosesc acum. Mai exact, urmatoarea actualizare majora pentru Windows 10, cea din toamna, urmeaza sa aduca si o crestere sanatoasa pentru autonomia bateriei unor modele de laptop-uri, ceea ce va bucura cu siguranta foarte multa lume.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Windows 10. In versiunea beta 19H2 care are build-ul 18362.10013, compania Microsoft a anuntat faptul ca a imbunatatit autonomia bateriei prin eficientizarea consumului energetic al laptop-urilor care au anumite procesore. Din pacate nu se cunosc detalii cu privire la tipurile de procesoare care beneficiaza de imbunatatiri pentru autonomia bateriei ca parte a acestei actualizari pentru Windows 10, insa cel mai probaibl vor fi anuntate oficial.

Windows 10. Cea mai BUNA VESTE din 2019 pentru Calculatoare

Windows 10. E posibil sa vorbim atat despre procesoare de la Intel, cat si despre procesoare de la AMD, insa deocamdata nu e nimic clar, iar testerii nu au momentan detalii cu privire la aceasta schimbare foarte importanta. Alta schimbare facuta pentru Windows 10 de catre Microsoft are la baza distributia ceva mai egala a sarcinilor de lucru intre nucleele procesoarelor, in loc sa fie favorizate doar unele dintre acestea, ceea ce e foarte bine.

Windows 10. Aceasta schimbare ar urma sa creasca performante, dar sa si faca calculatoarele mai stabile, ceea ce inseamna ca in sarcini de lucru sustinute ar trebui sa fie o experienta mai buna. Separat de acestea, exista si alte imbunatatiri facute pentru Windows 10 de catre compania Microsoft, acestea rezumandu-se la interfata si la diverse functii pe care sistemul de operare le are, dar sunt mai mici decat cele pentru procesoare si baterie.

Windows 10. Versiunea 19H2 este pregatita pentru a fi pusa in distributie undeva in cursul lunii octombrie, cel mai probabil, deci nu mai avem chiar atat de mult de asteptat pentru ca ea sa fie lansata cu aceste noutati mari.