NASA. Primele Poze UIMITOARE cu Noile Costume pentru ASTRONAUTI

NASA. Primele poze uimitoare cu noile costume pentru astronauti au fost publicate de catre agentia spatiala americana, iata cum vor arata acestea.

NASA. Primele Poze UIMITOARE cu Noile Costume pentru ASTRONAUTI teste

NASA. Astronautii americani au avut zilele trecute ocazia de a testa noile echipamente pe care le vor folosi cand vor calatori prin spatiul cosmic, acestea fiind create de catre cei de la SpaceX pentru viitoare misiuni. Puteti vedea in imaginile de mai jos ce fel de costume de ultima generatie vor avea astronautii care vor participa la urmatoarea misiune a NASA care va avea loc in 2020, multe inovatii fiind implementate in ele de americani.

NASA. Probele pentru aceste noi costume pentru astronauti au fost facute in sediul SpaceX din California astfel incat acestia sa stie ce urmeaza sa poarte cand vor pleca in misiunea care va avea loc in cursul anului viitor. Noile costume pentru astronauti au fost testate de catre cei de la NASA inclusiv intr-un simulator pentru ca astronautii sa poata vedea in ce conditii au libertate suficienta de miscare pentru a controla si navele.

NASA. Primele Poze UIMITOARE cu Noile Costume pentru ASTRONAUTI

NASA. Primele Poze UIMITOARE cu Noile Costume pentru ASTRONAUTI spacex
Noile costume spatiale create de catre SpaceX pentru NASA.

NASA. Astronautii au facut inclusiv o serie de teste pentru situatii in care navele spatiale ar avea urgente majore, si se pare ca ele au fost trecute cu bio de catre ei, ceea ce incurajeaza ideea ca misiunea din 2020 va avea loc. Cei de la NASA colaboreaza cu SpateX pentru a lansa primele zboruri comerciale in spatiul cosmic, iar aceste costume spatiale urmeaza sa fie folosite de catre cei care vor plati sume mari de bani pentru experienta.

NASA. Nu se stie cati bani va plati agentia spatiala americana pentru aceste noi costume spatiale, insa cel mai probabil vorbim despre sume suficient de mari pentru ca efortul sa merite facut. Zborurile comerciale pe care NASA le va organiza vor aduce sume serioase de bani pentru agentie si viitoarele misiuni spatiale care vor fi facute acolo, deci ideea nu este una chiar atat de rea, dar toata lumea stia asta.

NASA. Exact cand vor incepe primele zboruri comerciale ale agentiei spatiale nu se stie, dar e destul de clar ca totul este bine pregatit pentru asta.