Huawei P30 PRO: Hands-on VIDEO cu EMUI 10 din Android Q

Huawei P30 PRO are prezentate in noi clipuri video noutatile implementate in EMUI 10 de catre compania chinezeasca pentru Android Q, iata ce se schimba.

Huawei P30 PRO a avut anuntat in mod oficial EMUI 10 pentru Android Q de catre compania Huawei in cursul saptamanii trecute, iar asta desi in mod oficial nu se stie daca actualizarea va putea fi oferita pentru clienti. Compania chinezeasca a pregatit totusi update-ul pentru Android Q si Huawei P30 PRO, iar in clipurile video din acest articol puteti vedea cateva dintre noutatile care vor fi oferite in mod oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Huawei P30 PRO va beneficia din plin de una dintre cele mai bune schimbari ale Android Q, mai exact fortarea aplicatiilor terte sa afiseze un dark mode in telefoane, la fel cum se intampla si pentru cele native. Mai departe, meniul de setari din Huawei P30 PRO cu Android Q este deasemenea imbunatatit, afisand in partea superioara sectiunile in care facem cel mai des schimbari, pentru a ajunge mai rapid la ele si a modifica orice ne intereseaza.

Huawei P30 PRO: Hands-on VIDEO cu EMUI 10 din Android Q

Interfata aplicatiei Camera din Huawei P30 PRO este deasemenea modificata pentru a avea un aspect mai placut si a fi ceva mai intuitiva, ceea ce reprezinta o schimbare extrem de buna pentru toti clientii. Cei care folosesc des App Drawer-ul pe Huawei P30 PRO vor avea in sfarsit gestul care permite accesarea sa printr-o simpla glisare de jos in sus in partea inferioara a ecranului, ceea ce simplifica foarte mult utilizarea obisnuita, si indeplineste o dorinta a fanilor.

Design-ul centrului de notificari din Huawei P30 PRO a fost deasemenea usor modificat pentru a parea mai modern, si au fost implementate noi animatii care schimba putin experienta de care au parte clientii. In final, o alta schimbare importanta este implementarea in Huawei P30 PRO a unui gest care permite revenirea la pagina principala de aplicatii cu un gest de glisare de jos in sus, exact precum avem in telefoanele iPhone.

Huawei P30 PRO ar trebui sa aiba actualizarea pentru Android Q disponibila undeva in toamna, sau iarna, acestui an, insa deocamdata nu este cunoscuta vreo posibila data.