Apple Continua sa CREASCA Echipa ce Dezvolta Masina Autonoma

0

Apple Continua sa CREASCA Echipa ce Dezvolta Masina Autonoma

Compania Apple continua sa-si extinda echipa care dezvolta o masina autonoma, cei din Cupertino dorind sa lanseze un asemenea produs cat mai repede. Chiar daca Apple nu va lansa o masina autonoma, vrea totusi sa aduca pe piata un software care sa permita ghidarea automobilelor autonome, pe care sa-l vanda altor producatori.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Pentru a-si indeplini obiectivul, cei de la Apple au mai angajat soferi certificati sa conduca masini autonome, extinzandu-si practic flota. Apple are in momentul de fata 33 de soferi care pot conduce masini autonome, dar si 69 de automobile care se pot conduce singure prin California pentru a-i testa software-ul.

Apple Continua sa CREASCA Echipa ce Dezvolta Masina Autonoma

In total, Apple are acum 143 de soferi certificati sa conduca masini autonome, deci de 2 ori mai multi decat numarul total de automobile. Apple ramane destul de mult in urma companiilor competitoare care au proiecte similare, unele avand chiar si de pana la 5 ori mai multi soferi, sau masini, in momentul de fata.

Proiectul Titan, cel in baza caruia este dezvoltata masina autonoma, a fost lansat in 2014 de catre compania Apple, insa in 5 ani n-a adus nimic pe piata. Totusi, asta nu se intampla pentru ca Apple nu incearca din rasputeri sa il duca la indeplinire, compania investind multe miliarde de dolari de-a lungul anilor.

Avand in vedere ca Apple lucreaza al acest proiect de foarte mult timp, nimeni nu stie cand ar putea avea ceva final care sa ajunga pe piata.