Samsung CONFIRMA un NOU Telefon cu o Noutate UIMITOARE

Samsung a confirmat in mod oficial astazi faptul ca va colabora pentru lansarea unui nou model de telefon care vine cu noutate uimitoare pentr clienti.

Samsung CONFIRMA un NOU Telefon cu o Noutate UIMITOARE

Samsung a confirmat in cursul zilelor trecute ca lucreaza in colaborare cu un alt producator la dezvoltarea unui telefon care vine cu o noutate uimitoare pentru intreaga lume. Vorbim despre faptul ca Samsung si Xiaomi dezvolta impreuna un nou model de telefon care are o camera de 108 megapixeli integrata, chinezii anuntand saptamana trecuta existenta sa, iar acum ea a fost confirmata in mod oficial pentru toata lumea.

Samsung a anunta ca va lansa un senzor de imagine ISOCELL Bright HMX capabil sa faca poze la rezolutia de 108 megapixeli, acesta venind la doar 3 luni dupa cel cu rezolutie de 64 megapixeli. Conform specificatiilor acestui senzor de imagine, el va fi capabil sa inregistreze poze la rezolutia de 12032 x 9024 pixeli, uriasa pentru orice fel de dispozitiv capabil sa faca inregistrare de imagini, dar clipurile video au rezolutie mult mai mica.

Samsung CONFIRMA un NOU Telefon cu o Noutate UIMITOARE

Samsung CONFIRMA un NOU Telefon cu o Noutate UIMITOARE xiaomi
Telefonul cu camera de 108 megapixeli anuntat de Xiaomi cu noua camera a Samsung.

Samsung a anuntat deasemenea si ca noul senzor de imagine are o dimensiune de 1/1.33 inch, fiind primul de acest gen, si ar trebui sa faca poze excelente in conditii de luminozitate scazuta. Samsung se lauda deasemenea cu faptul ca acest senzor de imagine poate inregistra poze si clipuri video care reproduc extrem de fidel culorile din lumea din jurul nostru, dar si detaliile acestora, deci in mod normal ar trebui sa fie superior oricaror senzori existenti in momentul de fata pentru telefoane mobile.

“Samsung face eforturi continue pentru inovații în tehnologiile cu pixeli și logică pentru a proiecta senzorii noștri de imagine ISOCELL pentru a surprinde lumea cât mai aproape de modul în care o percep ochii noștri. Prin colaborarea strânsă cu Xiaomi, ISOCELL Bright HMX este primul senzor de imagine mobil care împachetează peste 100 milioane de pixeli și oferă o reproducere inegalabilă a culorilor și detalii uimitoare cu tehnologia avansată Tetracell și ISOCELL Plus.”

Samsung a implementat in acest senzor de imagine si o tehnologie care are denumirea Smart-ISO, aceasta reducand ISO-ul imaginilor in lumina puternica pentru a imbunatati saturatia pixelilor si a face poze mai vibrante. Senzorul de imagine poate inregistra si clipuri video in format 6K la 30 FPS, ceea ce ar fi o noua premiera pentru telefoanele mobile premium de la producatorii cunoscuti, insa e greu de spus daca functia va fi lansata.

Samsung dezvolta senzori de imagine foarte buni, si foarte multi producatori ii folosesc camerele, insa nu toti le implementeaza la fel de bine precum coreenii in propriile produse.