VIDEO. Accident MORTAL in Romania Transmis LIVE pe Facebook

Un nou accident mortal a fost transmis live pe Facebook, o masina luand trei vieti dupa ce a plonjat de pe sosea direct in cutrea unei familii din Tulcea.

Accident cumplit provocat în Tulcea de un șofer beat. Live-ul făcut de conducătorul auto.

Accident grav în județul Tulcea. https://adevarul.ro/locale/tulcea/video-filmul-tragediei-rutiere-murit-trei-generatii-copil-mama-insarcinata-bunica-s-a-intamplat-masina-facea-live-facebook-1_5d511681892c0bb0c675eab5/index.html

Publicată de Adevărul Iaşi pe Duminică, 11 august 2019

Un live facut pe Facebook a transmis in direct un accident mortal ce a avut loc in Tulcea, acolo unde un barbat care consumase bauturi alcoolice a ucis trei persoane in timp ce multi altii priveau de la distanta. Vorbim despre un accident in care soferul a lovit doua persoane cu masina, a plonjat in curtea unei case, si a ucis unul dintre pasageri, o femeie insarcinata.

Nu soferul era cel care a facut live pe Facebook, ci femeia insarcinata care se afla pe locul din spate al masinii, ea incetand din viata la cateva ore dupa ce a fost transportata la spital de catre autoritati. Accidentul s-a produs pe drumul dintre constanta si Tulcea, o batrana si un copil fiind loviti de catre masina dupa ce aceasta a plonjat in curtea unei case din apropierea drumului.

Accident MORTAL in Romania Transmis LIVE pe Facebook de Pasager

Masina a luat foc in urma impactului si a fost complet distrusa, insa transmisiunea live de pe Facebook s-a intrerupt la doar cateva secunde dupa impactul puternic din curtea casei. Soferul a parasit locul accidentului inainte ca autoritatile sa ajunga, insa a fost gasit de politie si audiat dupa ce pe numele sau a fost deschis un dosar penal.

Spre deosebire de alte cazuri cu tragedii transmise live pe Facebook, de aceasta data nu transmisiunea in sine a fost problema, ea aratand doar ceea ce s-a intamplat, in timp real. Cu aceasta ocazie va readuc aminte de faptul ca o noua ordonanta de urgenta adoptata de catre Guvernul Romaniei interzice tinerea in mana a telefonului la volan, pe bicicleta/scooter/trotineta.