iPhone 11 NU va avea Aceasta functie GROZAVA a Google Pixel 4

iPhone 11 NU va avea Aceasta functie GROZAVA a Google Pixel 4

Google Pixel 4 va fi prezentat in mod oficial in toamna acestui an, insa pana atunci aflam ca va avea o noua functie foarte interesanta care nu este in iPhone 11. Mai exact, se pare ca Google Pixel 4 va avea integrat zoom hibrid de pana la 20X pentru clientii care-l vor cumpara, iPhone XS fiind limitat la 10X.

iPhone 11 are sanse foarte mici sa treaca de zoom hibrid de pana la 10X din moment ce senzorul de imagine telephoto nu va avea zoom mai mare. Google Pixel 4 va fi, deci, superior telefoanelor din seria iPhone 11 si cand vine vorba despre zoom, nu doar cand vine vorba despre inregistrarea pozelor in conditii normale.

iPhone 11 NU va avea Aceasta functie GROZAVA a Google Pixel 4

Google Pixel 4 are aceasta noutate importanta dezvaluita de catre unui dintre directorii companiei, acesta publicand si poza de mai jos, facuta cu telefonul. Intr-un comentariu publicat mai apoi la aceasta postare el a confirmat faptul ca Google Pixel 4 va avea integrat zoom optic de pana la 20X, ceva cu adevarat surprinzator.

View this post on Instagram

Light + Shadow #googleIDstudio

A post shared by Claude Zellweger (@claudezellweger) on

Pana acum au aparut o serie de noutati in legatura cu Google Pixel 4, insa nimic care sa sugereze faptul ca telefonul va avea zoom optic de pana la 20X. Acestea fiind spuse, iata ca seria iPhone 11 va fi depasita, iar Google Pixel 4 va avea cu ce se lauda in fata produselor competitoare de la Apple.

1 COMENTARIU

  1. Iphone 11 NU va avea absolut nimic din ce conteaza cu adevarat! Fara 5G, fara ufs 3.0, fara ram mai mult/performant, fara un ecran mai bun sau fullscreen, fara un design nou/mai atractiv (doar ridicol cu noua-cocoasa), fara90Hz… Doar un reboot jalnic la un produs mediocru de acum 3 ani ??‍♂️Sa nu va mirati totusi cand noul iphone va fi-umilit de catre competitie si ridiculizat in ultimul-hal! Epic Fail