Huawei Mate 30 Pro. Primele FOTO cu Noile BATERII ale Seriei

Huawei MATE 30 PRO. Primele poze cu noile baterii ale seriei au aparut pe internet si ne dezvaluie care este capacitatea pe care o vor avea la lansare.

Huawei Mate 30 Pro. Primele FOTO cu Noile BATERII ale Seriei

Huawei Mate 30 Pro. Noi imagini cu bateriile pentru acest model, dar si cel standard, au aparut astazi si ne dezvaluie ce urmeaza sa fie oferit pentru ele in momentul in care vor fi disponibile pentru vanzare pe pietele globale. Conform acestor imagini, Huawei Mate 30 urmeaza sa aiba o baterie cu capacitate de 4200 mAh, in timp ce Huawei Mate 30 Pro ar urma sa aiba o baterie cu capacitate de 4500 mAh, diferentele fiind destul de mici.

Huawei Mate 30 Pro. Bateria de 4500 mAh pentru un ecran de peste 6 inch nu e tocmai ceva care sugereaza faptul ca si autonomia va fi una foarte buna, dar poate ca vor exista surprize bune din acest punct de vedere. Foarte multi dintre cei care sunt interesati sa cumpere Huawei Mate 30 Pro vor si autonomie ma buna, dar ea urmeaza sa fie cu 300 mAh mai mare decat cea integrata in modelul lansat pe piata in cursul anului trecut.

Huawei Mate 30 Pro. Primele FOTO cu Noile BATERII ale Seriei

Huawei Mate 30 Pro baterie 4500 mAh

Huawei Mate 30 Pro. Diferenta ar putea sa ofere putina autonomie in plus, dar vorbim despre ceva marginal, mai ales daca vor fi implementate noi componente care vor consuma mai multa energie. Chiar si in aceste conditii vestile sunt bune, iar asta pentru ca orice fel de crestere pentru capacitatea bateriei poate aduce si o experienta mult mai buna de utilizare a Huawei Mate 30 Pro, dar si a modelelor inferioare, care vor beneficia deasemenea de imbunatatiri.

Huawei Mate 30 baterie 4200 mAh

Huawei Mate 30 Pro. Imaginile acestea vin din fabricile in care urmeaza sa fie asamblate noile modele de telefoane, asteptarile fiind foarte mari din partea tuturor fanilor, dar asta e normal in contiile actuale de piata. Seria Huawei Mate 30 Pro urmeaza sa fie prezentata luna viitoare, cel mai probabil in data de 19 septembrie, insa inca nu se stie cam cand ar putea incepe vanzarile, mai ales ca Android nu poate fi licentiat.

Huawei Mate 30 Pro. Daca seria va avea sistemul de operare licentiat, atunci macar stim ca bateriile care vor fi integrate in telefoane nu vor fi mai prejos decat in cazul altor telefoane din clasa premium.