NASA. Video ULUITOR Facut Soarelui, PREMIERA ce a SOCAT Lumea

NASA. Un video uluitor facut in apropierea soarelui de catre o sonda trimisa de catre agentia spatiala americana aduce si o premiera care a uimit foarte multa lume.

NASA. Ieri v-am spus ca agentia spatiala americana a reusit sa trimita sonda Parker pentru o a doua vizita in apropierea soarelui, si ca un nou set de cateva zeci de GB de date au fost trimise inapoi pe pamant. Printre acestea se numara si clipuri video inregistrate in apropierea soarelui de catre sonda celor de la NASA, sa reusind sa inregistreze un vant solar care a trecut prin apropierea sa in noiembrie 2018, si puteti vedea mai sus totul.

NASA. clipul video a fost publicat abia acum dupa ce a fost analizat de catre cercetatori pentru a putea oferi si eventuale explicatii pentru intrebarile pe care le-ar putea avea oamenii cu privire la fenomen. Aceasta este prima oara cand un vant solar este inregistrat atat de aproape de soare de catre cei de la NASA multumita sondei trimise in apropierea stelei, insa ea este programata sa-i mai faca vizite si in cursul saptamanilor urmatoare.

NASA. Video ULUITOR Facut Soarelui, PREMIERA ce a SOCAT Lumea

NASA. Vanturile solare afecteaza toate planetele din sistemul solar, ele continand uneori si radiatii puternice, care in cazuri destul de rare pot afecta inclusiv dispozitivele electronice din anumite zone de pe Pamant. Partea buna este ca situatiile de acest gen apar foarte rar, iar sonda trimisa de catre NASA in preajma soarelui a fost protejata suficient de bine astfel incat sa nu fie afectata in cazul in care un vant solar trece pe langa ea.

NASA. Americanii au programat o a treia vizita in jurul soarelui pe final de luna august, dupa care vor mai fi trimise date catre Pamant cu ceea ce a fost inregistrat acolo, cativa zeci de GB fiind asteptati. Toate aceste date dezvaluie informatii care pana acum n-au mai fost disponibile pentru cercetatorii de la NASA, astfel ca vom afla si mai multe secrete ale stelei care sta in centrul sistemului nostru solar.

NASA. Acestea fiind spuse, asteptam in urmatoarele zile noi date importante trimise de catre agentia spatiala pentru analiza, si s-ar putea sa avem parte de surprize intersante.