Netflix Lanseaza o Functie SPECIALA pentru TOTI Utilizatorii

Netflix a confirmat in mod oficial lansarea unei functii speciale pentru toti utilizatorii care folosesc platforma, iata de ce vom avea parte cu totii curand.

Netflix Lanseaza o Functie SPECIALA pentru TOTI Utilizatorii

Netflix lanseaza in mod surprinzator o noua functie pentru toti utilizatorii sai din lumea intreaga, ea fiind confirmata dupa ce a inceput sa apara in conturile unei varietati de utilizatori din lumea intreaga. Vorbim despre o noua functie numita Latest de catre cei de la Netflix, iar in baza denumirii sale, ea urmeaza sa afiseze acolo informatii despre serialele si filmele care urmeaza sa fie lansate in curand in cadrul platformei.

Netflix afiseaza in acea sectiune informatii cu privire la respectivele filme si seriale inainte de a fi lansate pentru toata lumea, impreuna cu trailere care prezinta ceea ce urmeaza sa contina ele. Vorbim despre o idee extrem de buna, pentru ca utilizatorii pot afla in avans ceea ce urmeaza sa poata vedea in platforma, si desigur ca exista inclusiv o functie care permite setarea unui reminder pentru momentul in care continutul a fost lansat.

Netflix Lanseaza o Functie SPECIALA pentru TOTI Utilizatorii

Netflix Lanseaza o Functie SPECIALA pentru TOTI Utilizatorii latest
Noua sectiune Latest pe care Netflix o va lansa oficial pentru toti utilizatorii.

Netflix are in imaginea de mai sus prezentata aceasta functie noua care va fi disponibila pentru toti utilizatorii in mod oficial destul de curand, ea fiind deocamdata testata doar cu anumiti dintre ei. Filmele si serialele pe care cei de la Netflix le prezinta acolo sunt personalizate pentru utilizatori, si sunt actualizate de mai multe ori pe zi, astfel ca oamenii vor putea vedea din timp ceea ce urmeaza sa apara, si ceea ce i-ar putea interesa dupa ce va fi lansat.

“Netflix face mai ușor să urmărească toate noile sale versiuni: Compania adaugă o nouă secțiune „Ultimele” în aplicația sa TV care include atât listări cu titluri recent lansate, cât și filme și sezoane de emisiuni TV care vor fi lansate. săptămâna aceasta și săptămâna următoare.”

Netflix a confirmat in mod oficial aceasta schimbare importanta pentru platforma folosita de catre peste 100 de milioane de clienti in lumea intreaga, iar asta o face cu atat mai interesanta. Ca sa fiu complet sincer, er anevoie de ceva vreme de o asemenea functie pentru Netflix, avand in vedere numarul foarte mare de filme si seriale care sunt lansate in fiecare luna in cadrul platformei de catre compania americana.

Netflix nu a spus cand anume va fi oferita functia in mod oficial, dar probabil ca nu vom avea chiar atat de mult de asteptat dupa aparitia ei in conturile tuturor oamenilor.