Clientii cu Telefoane Huawei Primesc o NOUA LOVITURA DURA

Telefoane Huawei. Clientii din lumea intreaga primesc o noua lovitura foarte dura lansat chiar noaptea trecuta, iata de ce lucrurile s-au inrautatit subit.

Clientii cu Telefoane Huawei Primesc o NOUA LOVITURA DURA

Telefoane Huawei. Clientii din lumea intreaga au primit o noua lovitura dura in cursul noptii trecute, fara vreo sansa ca problemele actuale sa aiba parte de o rezolvare prea curand, din pacate. Mai exact, peste noapte razboiul comercial dintre SUA si China a trecut intr-o noua etapa, care afecteaza toti clientii cu telefoane Huawei, iar asta pentru ca intai chinezii au impus tarife noi pentru produse din SUA, iar Trump a raspuns cu o crestere pentru cele ale sale.

Telefoane Huawei. China a anuntat impozite suplimentare pentru produse din SUA in valoare de 75 de miliarde de dolari, ceea ce l-a suparat pe Trump, care a crescut cu 5 puncte procentuale impozitele aplicate recent de SUA. Aceasta crestere a tensiunilor dintre SUA si China va avea un impact foarte mare asupra clientilor care au telefoane Huawei, iar asta deoarece sansele de ridicare a sanctiunilor impuse companiei scand dramatic.

Clientii cu Telefoane Huawei Primesc o NOUA LOVITURA DURA

Telefoane Huawei. Donald Trump continua sa impuna noi impozite mari pentru produsele care vin din China, deci nu are nici cea mai mica dorinta de a rezolva problemele care impiedica Huawei sa lanseze noi telefoane. In ciuda faptului ca a spus ca va face asta, si a faptului ca inclusiv companiile americane fac presiuni asupra sa, Trump ii lansa in confuzie si nesiguranta pe clientii cu telefoane Huawei din intreaga lume, din pacate pentru noi.

Telefoane Huawei. Android, impreuna cu multe alte componente pentru produsele chinezilor, au devenit prizonieri in acest razboi comercial dintre SUA si China, iar de pe urma sa nu profita absolut nimeni. Din pacate, nu cred ca va exista vreo rezolvare pentru aceasta situatie pana la finalul anului, iar toti cei care detin telefoane Huawei vor ramane profund dezamagiti de ceea ce se intampla acum la companie.

Telefoane Huawei. Acestea fiind spuse, daca va ganditi sa cumparati un telefon de la chinezi, analizati bine situatia, deoarece e posibil sa ramaneti fara actualizarile importante pe care le asteptati.