Planeta Marte. Anuntul HALUCINANT despre Formele de VIATA

Planeta Marte. Un anunt halucinant despre formele de viata de pe corpul ceresc ridica si mai multe semne de intrebarei pentru intreaga lume, iata descoperirile.

Planeta Marte. Anuntul HALUCINANT despre Formele de VIATA

Planeta Marte. Un anunt halucinant de la cercetatorii americani privind formele de viata pe care le cautam de ani si ani de zile a lasat foarte multa lume uimita de ceea ce s-a intamplat in realitate acolo. Conform cercetatorilor, cu foarte multi ani in urma ar fi putut exista forme de viata pe planeta Marte, iar asta in conditiile in care toate misiunile de explorare facute pana in momentul de fata n-au putut confirma existenta lor.

Planeta Marte. Cercetatorii americani sustin ca acum 3 – 4 miliarde de ani corpul ceresc ar fi fost suficient de cald pentru a sustine viata intr-o forma foarte rudimentara, asa cum s-a intamplat candva si pe Pamant. Cercetatorii sunt de parere ca pe planeta Marte s-ar fi format furtuni cu ploaie care ar fi inghetat la putin timp dupa ce ar fi lovit suprafata corpului ceresc, dar chiar si asa, viata ar fi fost sustinuta acolo in acea perioada.

Planeta Marte. Anuntul HALUCINANT despre Formele de VIATA

Planeta Marte. Anuntul HALUCINANT despre Formele de VIATA apa
Anuntul despre formele de viata de pe planeta Marte!

Planeta Marte. Pana acum nu s-a stiut daca apa care a existat pe corpul ceresc era prezenta acolo in forma lichida, sau inghetata, insa cercetatorii spun ca e vorba despre prima situatie, si ca viata s-ar fi putut forma. La aceasta concluzie s-a ajuns dupa compararea unor tipare din depozitele de minereuri de pe Pamant si planeta rosie, ele fiind inregistrate de catre robotul Curiosity, iar asa cercetatorii spun ca viata ar fi existat acolo candva.

“Știm că blocurile de viață de pe Pământ s-au dezvoltat foarte curând după formarea Pământului și că apa care curge este esențială pentru dezvoltarea vieții. Deci, dovezi că am avut apă precoce, care curge pe Marte, va crește șansele ca viața simplă să se fi dezvoltat aproximativ în același timp ca și pe Pământ. Sperăm că misiunea Mars 2020 va putea privi mai atent aceste minerale și va începe să răspundă exact în ce condiții existau când Marte era încă tânăr.”

Planeta Marte. Practic, in lipsa de alte dovezi privind existenta vietii pe corpul ceresc, cercetatorii se uita si la istoricul sau pentru a vedea daca exista motive sa creada ca viata ar fi putut fi sustinuta acolo candva. Descoperirea este una foarte interesanta, deoarece pe planeta Marte sunt in desfasurare foarte multe misiuni pentru analizarea suprafetei si verificarea daca viata a existat acolo, sau daca inca mai exista pe suprafata, sau nu.

Planeta Marte. Totul este deocamdata discutat la nivel terotic, si ramane de vazut daca vreodata va putea fi confirmat, sau nu, faptul ca a existat si inca exista viata pe corpul ceresc.