Huawei RADE de Donald Trump, ce ii Spune Presedintelui SUA

Huawei rade de Donald Trump, ironizandu-l serios pe presedintele SUA dupa ce acesta a decis sa extinda lista de sanctiuni impuse impotriva companiei chinezesti.

Huawei RADE de Donald Trump, ce ii Spune Presedintelui SUA

Huawei, dupa un an si jumatate in care a fost hartuita peste tot de catre presedintele SUA, Donald Trump, inca mai are puterea de-al ironiza pe acesta, si o face pentru ca nu prea mai are nimic de pierdut. Mai exact, Huawei i-a spus lui Donald Trump ca daca vrea sa o infranga, trebuie sa se straduiasca mai mult si mai serios decat a facut-o pana in momentul de fata, ceea ce este o provocare foarte clara pentru liderul de la Casa Alba.

Huawei a fost foarte serios afectata de sanctiunile SUA care i-au limitat sever capacitatea de a-si desfasura activitatea la nivel global, insa in ciuda acestui lucru, chinezii continua sa fie sfidatori la adresa americanilor. Afirmatia a fost facuta de catre chinezii de la Huawei in cadrul unei conferinte pentru a-si prezenta un nou chip pentru inteligenta artificiala, iar asta pentru ca ei nu prea aveau parte de atentie, si au dorit cumva sa o atraga asupra lor.

Huawei RADE de Donald Trump, ce ii Spune Presedintelui SUA

Misiunea a fost pe deplin indeplinita, deoarece toata lumea si-a indreptat atentia spre cei de la Huawei, dupa afirmatia lor, insa mai mult ca sigur asta ii va “costa” serios deoarece trump este razbunator. Pe de alta parte, cei de la Huawei nu au mai ramas cu altceva decat posibilitatea de a ironiza oamenii care le limiteaza sever capacitatea de a-si desfasura afacerile, sia sta nu se va schimba prea curand, avand in vedere contextul global.

“Dacă doriți să ne opriți, trebuie să încercați mai serios. Exceptia de 90 de zile pentru sanctiuni nu are nicio valoare pentru Huawei. Suntem deja obișnuiți să trăim și să lucrăm sub Lista de sanctiuni – suntem pregătiți să lucrăm și să trăim într-o astfel de situație mult timp.”

Promisiunile lui Donald Trump ca situatia celor de la Huawei se va imbunatati au ramas nimic mai mult decat vorbe goale, si asta nu se va schimba deoarece razboiul comercial cu China se intensifica. Huawei nu poate lansa noi modele de telefoane deoarece nu poate licentia nici Android si nici componentele pentru ele, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru echipamentele de telecomunicatii 5G pe care le-a dezvoltat.

Acestea fiind spuse, Huawei il ironizeaza pe Donald Trump, si o face pentru ca in contextul actual nimic nu poate schimba in bine situatia in care se regaseste, si se va regasi, compania chinezeasca.