FOTO. Huawei MATE 30 PRO Prezent in PRIMA Imagine de Presa

Huawei MATE 30 PRO apare intr-o presupusa imagine de presa care ne arata noul design pe care telefonul urmeaza sa il ofere pentru clientii din intreaga lume.

FOTO. Huawei MATE 30 PRO Prezent in PRIMA Imagine de Presa

Huawei MATE 30 PRO pare sa fie prezentat in ceea ce ar fi o prima imagine de presa cu noul model de telefon pe care compania Huawei ar dori sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume undeva in cursul lunii viitoare. Pana acum a fost prezentata ziua de 19 septembrie ca fiind cea in care Huawei MATE 30 PRO va fi dezvaluit in mod oficial pentru clientii care-l asteapta cu nerabdare, iar noutatile par sa fie destul de importante.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Huawei MATE 30 PRO ar urma sa fie prezentat cu acea camera cvadrupla rotunda despre care am tot auzit in ultimele saptamani, noul format reprezentand o schimbare mare fata de modelele din 2018. O explicatie pentru acest nou design al camerei telefonului nu a aparut inca, dar sunt destul de sigur ca in momentul in care va fi prezentat in mod oficial vor aparea si detalii cu privire la acest lucru.

FOTO. Huawei MATE 30 PRO Prezent in PRIMA Imagine de Presa

FOTO. Huawei MATE 30 PRO Prezent in PRIMA Imagine de Presa design

Pana atunci, daca presupusa imagine de presa cu Huawei MATE 30 PRO este reala, atunci puteti vedea ca inclusiv decupajul din ecran este mai mic decat ni s-a dat de inteles cu destul timp in urma. Mai mult decat atat, acest nou design pentru camera se potriveste inclusiv cu unele dintre carcasele care deja au fost produse de catre companii chinezesti inainte ca telefonul sa fie prezentat, deci exista schite cu acest format neobisnuit pentru telefoane.

Huawei MATE 30 PRO nu va avea doar un design nou pentru camera, ci si noii senzori de imagine din seria Huawei P30 PRO lansata in primavara, ceea ce este o veste foarte buna pentru toti care asteapta aparitia seriei. Separat de acestea, vom vedea cu siguranta si schimbari importante pentru multe dintre componentele interne, in special pentru ecran, procesor, sau baterie, care vor veni cu un upgrade substantial in comparatie cu seria anterioara.

Huawei MATE 30 PRO ar urma sa fie prezentat pe 19 septembrie, dar data de lansare ramane in continuare un foarte mare mister din cauza sanctiunilor care au fost impuse de catre SUA.