Google Maps LANSEAZA DOUA Noi Functii Utile pentru Navigatie

Google Maps lanseaza astazi doua noi functii foarte utile pentru navigatie, compania Google oferind schimbari pe care lumea le astepta de foarte multa vreme.

Google Maps LANSEAZA DOUA Noi Functii Utile pentru Navigatie

Google Maps lanseaza astazi doua noi functii foarte utile pentru cei care folosesc aplicatia de navigatie in viata de zi cu zi, si vorbim despre schimbari care nu exista in alte aplicatii similare disponibile in intreaga lume. Mai exact, Google Maps are pentru utilizatorii sai noi optiuni pentru rutele de naveta intre locul de munca si casa, mai multe optiuni de transport fiind adaugate de catre cei de la Google pentru utilizatori.

Google Maps are incepand de astazi inclusiv posibilitatea de a alege ca naveta sa poata fi facuta folosind biciclete si servicii de ridesharing, separat de alte servicii de transport public in comun. Utilizatorii care folosesc optiunea pentru a adauga o ruta pentru naveta au cele doua optiuni disponibile in aplicatia Google Maps, deci oamenii pot ajunge mult mai usor, si in cam orice mod vor, la locul de munca, sau acasa, la nevoie.

Google Maps LANSEAZA DOUA Noi Functii Utile pentru Navigatie

Google Maps LANSEAZA DOUA Noi Functii Utile pentru Navigatie biciclete ridesharing

Google Maps nu va afisa rutele pentru ambele optiuni pentru intreaga distanta a unei navete, ci doar pe portiunile de drum in care e posibila folosirea bicicletelor, sau chiar a serviciilor de ridesharing. Interesant este ca Google Maps va afisa inclusiv preturi pentru portiunile din ruta in care folosim servicii de ridesharing, astfel ca vom sti din timp si cati bani va trebui sa cheltuim pentru a ajunge acolo unde dorim in acest mod.

Google Maps are foarte multa utilitate in aceasta functionalitate doar in tarile in care exista rute de biciclete pe suprafete intinse, sau servicii de ridesharing complexe care sa fie incluse in platforma celor de la Google. Ideea din spatele acestei functii pentru Google Maps este foarte buna, si foarte utila in multe tari, dar din pacate in Romania ramanem cu putin din ea, fie pentru ca nu exista prea multe rute de biciclete, fie pentru ca nu prea exista servicii de ridesharing.