PRIMUL Telefon cu o Camera de 64 Megapixeli Anuntat OFICIAL

PRIMUL Telefon cu o Camera de 64 Megapixeli Anuntat OFICIAL

Primul telefon cu o camera de 64 de megapixeli a fost anuntat in mod oficial pentru intreaga lume, astfel ca nu mai exista necunoscute in ceea ce priveste producatorul care va folosi senzorii de imagine ai Samsung. Realme XT este telefonul care va avea integrata in premiera o camera de 64 de megapixeli de catre producatorul sau, cei de la Samsung colaborand cu indienii pentru a putea aduce aceasta premiera pentru intreaga lume cat mai curand.

CMO-ul companiei Realme a publicat imaginea de mai sus cu noul telefon, e confirmand si pe reteaua de socializare Weibo faptul ca o camera de 64 de megapixeli este integrata pentru clientii care-l vor cumpara. Realme XT va avea o camera cvadrupla integrata de catre indieni, iar doar unul dintre senzorii de imagine va avea o rezolutie de 64 de megapixeli, ceilalti urmand a avea capacitatea de a inregistra poze la rezolutie mult mai mica.

PRIMUL Telefon cu o Camera de 64 Megapixeli Anuntat OFICIAL

Realme le-a luat-o inainte celor de la Xiaomi, care anuntasera deasemenea ca vor lansa un telefon care are o camera de 64 de megapixlie, insa se pare ca indienii au fost mai rapizi cu aducerea telefonului pe piata. Problema este ca nici Realme, si nici Xiaomi, nu au anuntat pana acum reo posibila data la care vor lansa telefoanele cu camere de 64 de megapixeli, deci in mod teoretic ele pot ajunge oricand pe piata, si asteptarea poate fi lunga.

Separat de faptul ca Xiaomi va integra o camera de 64 megapixeli, chinezii vor sa integreze si o camera de 108 megapixeli, dar un telefon cu un asemenea senzor de imagine nu va veni prea curand pe piata. Chiar si asa, simplul fapt ca un telefon cu o camera atat de mare este in dezvoltare e ceva surprinzator, dar n-ar fi surprinzator nici sa vedem ca Realme are unul deasemenea in plin proces de dezvoltare.