Presiune MARE in Favoarea Huawei, CE se Intampla cu Telefoanele

Huawei are parte de o presiune foarte mare pusa in favoarea sa impotriva guvernului din SUA, insa nu reuseste totusi sa se bucure de o situatie mai buna.

Presiune MARE in Favoarea Huawei, CE se Intampla cu Telefoanele

Huawei are parte de o presiune foarte mare aplicata in favoarea sa de catre foarte multe companii din SUA, si multa lume continua sa se intrebe ce se va intampla cu telefoanele pe care chinezii le tot vand. Conform unor informatii aparute astazi, nu mai putin de 130 de companii americane au depus cereri la guvernul SUA pentru a vinde diverse produse catre Huawei dupa ce s-a anuntat ca acest lucru poate fi permis la cerere.

Huawei are parte de ajutorul foarte multor companii americane ce pun presiune foarte mare pe Donald Trump si guvernul sau, insa pana acum totul a fost complet in zadar, pentru ca nimic nu s-a schimbat in bine. Chiar si ministrul pentru Comert din guvernul SUA a recunoscut faptul ca exista foarte multe cereri pentru a se vinde produse catre Huawei, insa si faptul ca e deocamdata improbabil ca vreuna sa fie aprobata de catre SUA.

Presiune MARE in Favoarea Huawei, CE se Intampla cu Telefoanele

Problema cea mai mare in momentul de fata, in ceea ce priveste viitorul Huawei sta in faptul ca nimeni din cadrul ministerului pentru comert nu stie exact ce vrea Donald Trump in ceea ce priveste chinezii. Angajatii de acolo nu vor sa ia o decizie privind aprobarea, sau refuzarea, acestor cereri de a vinde produse catre Huawei pentru ca nu stiu la ce sa se astepte de la Donald Trump, si pentru ca ar putea sa greseasca daca le accepta, sau refuza.

“Departamentul de Comerț al SUA a primit peste 130 de cereri de la companii pentru licențe de vânzare a mărfurilor americane către Huawei Technologies Co Ltd din China, au declarat trei surse, la aproape două luni după ce președintele Donald Trump a declarat că vor fi permise anumite vânzări.”

Huawei a cheltuit anul trecut nu mai putin de 11 miliarde de dolari pe produse cumparate de la companii americane, deci vorbim despre o suma foarte mare care nu mai ajunge la ele in momentul de fata. Companiile i s-au plans lui Donald Trump ca au ramas fara foarte multi bani in urma sancitunilor impuse de catre el impotriva Huawei, insa asta nu l-a motivat sa isi schimbe atitudinea, si nici nu vom vedea ceva schimbat in viitor.

Huawei va ramane pentru o luna perioada de timp cu aceste sanctiuni, fara capacitatea de a oferi actualizari importante pentru Android, dar si fara capacitatea de a lansa noi modele de telefoane.