Telefoane Huawei. Clientii Primesc iar SPERANTE pentru Viitor

Telefoane Huawei. Clientii companiei chinezesti primesc iar sperante, probabil desarte, cu privire la o evolutie pozitaiva pentru problemele actuale.

Telefoane Huawei. In ciuda faptului ca saptamana trecuta a fost confirmat in mod oficial faptul ca detinatorii acestor produse nu vor avea parte de tot ceea ce-si doresc pentru dispozitive, acum lucrurile se schimba radical. Donald Trump a afirmat ieri ca e gata sa semneze o intelegere in razboiul comercial cu China, iar asta ar aduce in sfarsit pentru telefoane Huawei rezolvarea problemelor care au impiedicat lansarea de actualizari si noi modele.

Telefoane Huawei. Donald Trump l-a laudat pe presedintele chinez, si a afirmat ca acesta din urma ar fi pregatit sa incheie o intelegere care sa aduca in sfarsit putina normalitate in relatiile dintre SUA si China. Daca acest lucru s-ar intampla, atunci sanctiunile care impiedica acum lansarea marilor actualizari pentru toate modelele de telefoane Huawei, sau a altor modele noi, ar trebui sa fie ridicate de catre SUA fara vreo alta intarziere.

Telefoane Huawei. Clientii Primesc iar SPERANTE pentru Viitor

Telefoane Huawei. Marea problema sta totusi in faptul ca din partea Chinei n-a venit vreo confirmare a celor spuse de catre Donald Trump, ba din contra, ei afirma ca de fapt nu s-ar fi ajuns la vreo intelegere. Nu exista nici vreo confirmare a discutiilor pozitive avute de catre cei doi presedinti, nici a altor apeluri telefonice pe care alti reprezentanti ai celor doua guverne le-au avut in urma discutiilor avute in cadrul conferintei G7 din weekend.

Telefoane Huawei. Dupa luni si luni de asteptare, si foarte multe promisiuni care n-au fost indeplinite, iata ca Donald Trump vine cu o alta serie de sperante pe care le arunca pentru clientii chinezilor. Din pacate, in momentul de fata ei nu prea mai au nimic altceva decat de sparat ca Donald Trump le va permite celor de la Google sa ofere actualizari pentru telefoanele Huawei, sau sa licentieze lansarea altora noi.

Telefoane Huawei. Situatia care afecteaza compania chinezeasca, afecteaza clienti din intreaga lume si daca Trump nu trece la ganduri mai bune, absolut nimic nu va reveni la ceea ce a fost inainte.