iOS 13 CONFIRMA un NOU Produs Pregatit de catre Apple

iOS 13 CONFIRMA un NOU Produs Pregatit de catre Apple

iOS 13 confirma in codul sau sursa un nou produs pe care compania Apple vrea sa il lanseze in momentul de fata pentru clientii sai, si vorbim despre ceva complet nou. Apple vrea sa lanseze un dispozitiv de mic dimensiuni care este o copie a celor produse de catre Tile, dar care poate fi foarte util pentru clienti.

Apple va lansa acest produs pentru cei care isi pierd des obiectele personale, sau cele de dimensiuni mai mari, aplicatia Find My iPhone permitand descoperirea usoara. Cei de la Apple vor modifica aplicatia Find My iPhone, care va fi si redenumita, pentru a permite descoperirea usoara a acestor dispozitive, si in cladiri.

Apple a creat o interfata cu diverse iconite si baloane care sunt folosite pentru aceste dispozitive de mici dimensiuni care ne vor ajuta sa gasim mai usor obiectele pierdute. Localizarea lor se face prin Bluetooth, doar atunci cand suntem in apropierea lor, dar pot fi setate alerte care sa ne anunte cand ne indepartam fara un obiect care are un asemenea dispozitiv atasat.

iOS 13 CONFIRMA un NOU Produs Pregatit de catre Apple localizare
Noile iconite pentru obiectele la care atasam noul dispozitiv.

Apple va folosi si realitatea augmentata pentru a ne ajuta sa gasim obiectele pierdute printr-o casa, deci vorbim despre un sistem destul de interesant gandit de catre americani. Apple va lansa acest dispozitiv, de mici dimensiuni, in cursul lunii viitoare, insa deocamdata nu se stie si cam cat ar urma sa coste.