Samsung GALAXY S11: Doua noi Vesti GROZAVE si o DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY S11 are anuntata doua noi vesti grozave, dar si o dezamagire majora pentru clientii care-l vor cumpara, iata ce se va intampla cu telefonul.

Samsung GALAXY S11 Doua noi Vesti GROZAVE si o DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY S11 este urmatoarea serie de telefoane mobile importante pe care compania coreeana le va lansa pentru clientii din lumea intreaga in primavara anului viitor, ea fiind asteptata cu mare interes. Pentru Samsung GALAXY S11 sunt anuntate foarte multe noutati, iar astazi vorbim despre doua dintre cele care n-au fost dezvaluite pana acum, dar si despre o dezamagire privind o schimbare care nu va fi disponibila, din pacate.

Samsung GALAXY S11 nu va fi lansat cu o camera integrata in ecran, desi ni s-a spus ca Samsung are in dezvoltare o asemenea tehnologie, insa din pacate se pare ca ea nu ar fi 100% pregatita pentru a fi oferita, deocamdata. In aceasta idee, Samsung GALAXY S11 va avea in continuare o perforatie si o camera ascunsa in interiorul sau, deci actualul design pentru ecranul telefonelor de pe piata nu va fi modificat pentru seria pregatita pentru 2020.

Samsung GALAXY S11: Doua noi Vesti GROZAVE si o DEZAMAGIRE

Pe de alta parte, este anuntat faptul ca Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba o baterie de capacitate mai mare integrata de catre compania coreeana, insa deocamdata nu e clar de care. S-a vehiculat un zvon conform caruia Samsung GALAXY S11 va fi prima serie de telefoane ale coreenilor care va avea integrata baterii din grafen, insa deocamdata acest lucru nu a fost confirmat dincolo de primul zvon venit de la un leaker.

Alta schimbare foarte importanta pentru seria Samsung GALAXY S11 sta in integrarea unui cititor de amprente mai rapid si mai exact decat cel actual, tehnologia pentru recunoastere amprentei fiind tot ultrasonica. Foarte multa lume a laudat faptul ca actualele modele de telefoane ale Samsung functioneaza foarte bine cu aceasta tehnologie, iar pentru Samsung GALAXY S11 se asteapta o imbunatatire, fie software, fie hardware.

Samsung GALAXY S11 este programat cel mai probabil pentru a fi prezentat in cursul lunii februarie de catre coreeni, insa lansarea ar putea avea loc undeva in cursul lunii martie.