Huawei. RISCUL URIAS pe care si-l Asuma cu Noile Telefoane

Huawei. Un risc urias pe care compania si-l asuma cu noile sale telefoane poate indeparta foarte multi clienti actuali, iata ce vrea compania sa faca acum.

Huawei. RISCUL URIAS pe care si-l Asuma cu Noile Telefoane

Huawei. Compania chinezeasca isi asuma un risc urias cu noile telefoane pe care vrea sa le lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar asta pentru ca vrea sa faca o schimbare foarte mare care va indeparta foarte multi fani. Mai exact, cei de la Huawei au anuntat lansarea Huawei MATE 30 Pro in data de 19 septembrie in cadrul unui eveniment care va avea loc in Munich, iar zvonurile spun ca telefonul va veni cu un Android modificat, fara servicii Google.

Huawei. Daca acest lucru este adevarat, atunci chinezii isi asuma un risc foarte mare, deoarece unul dintre principalele puncte de atractie ale telefoanelor Android sunt aplicatiile cu serviciile celor de la Google. Problema si mai mare este ca Huawei va elimina inclusiv aplicatia Google Play Store, cea care permite instalarea de aplicatii pentru sistemul de operare Android, deci utilizatorii sunt obligati sa instaleze aplicatii din magazine dubioase.

Huawei. RISCUL URIAS pe care si-l Asuma cu Noile Telefoane

Huawei. Desi chinezii au analizat cu siguranta situatia din toate perspectivele, nu prea au de ales decat sa isi asume acest risc major si sa lanseze noi modele de telefoane, chiar si fara Android-ul dorit de catre toata lumea. Huawei are nevoie de noi modele de telefoane pe piata, cu riscul ca ele sa fie oferite cu un Android care nu aduce tot ceea ce vor clientii, si vor gestiona situatia cu nemultumirile clientilor abia dupa lansare.

Huawei. Este imposibil ca sanctiunile din SUA sa fie ridicate curand, iar asta deoarece pe 1 septembrie a intrat in efect o noua runda de impozite aplicate unor produse importate din China. Asta inseamna ca atat Donald Trump, cat si guvernul chinez, nu vor inceta prea curand sa gaseasca o solutie pentru razboiul comercial dintre cele doua tari, astfel ca Huawei va fi in continuare afectata de ceea ce se intampla.

Huawei. Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut ce anume le va aduce chinezilor acest risc substantial pe care ei si-l asuma, insa situatia nu e chiar atat de grozava in momentul de fata.