Huawei MATE 30 PRO. OFICIAL, DATA de LANSARE Anuntata de Huawei

Huawei MATE 30 PRO. Data de lansare a fost anuntata in mod oficial astazi de catre Huawei, iata cand si unde va fi prezentat telefonul pentru intreaga lume.

Huawei MATE 30 PRO DATA LANSARE

Huawei MATE 30 PRO. Misterul privind lansarea noului telefon al companiei chinezesti a disparut astazi dupa ce Huawei a facut anuntul oficial privind data de lansare in care va prezenta in mod oficial produsul. Cei de la Huawei au dezvaluit astazi prin reteaua de socializare Twitter ca data de 19 septembrie a fost intr-adevar aleasa pentru prezentarea oficiala a Huawei MATE 30 PRO, asa cum a spus un zvon aparut cu cateva saptamani in urma.

Huawei MATE 30 PRO. Prezentarea telefonului va avea loc cu doar o zi inainte ca iPhone 11 sa fie lansat de catre compania Apple, si desigur ca alegerea sa nu este una incidentala, ci 100% voita. Desigur ca prezentarea Huawei MATE 30 PRO nu va schimba in vreun fel intentia oamenilor de a cumpara seria de telefoane iPhone 11, iar asta pentru ca noul produs al chinezilor va veni fie fara Android, fie cu unul care nu are aplicatiile Google.

Huawei MATE 30 PRO. OFICIAL, DATA de LANSARE Anuntata de Huawei

Huawei MATE 30 PRO. Animatia care anunta prezentarea noului model de telefon da foarte clar de inteles faptul ca o noua camera mai buna urmeaza sa fie implementata de catre compania Huawei pentru clienti. Acest lucru a fost zvonit de catre diverse surse, Huawei MATE 30 PRO urmand a avea camera din seria P30 PRO, dar cu unele imbunatatiri semnificative, asa cum s-a intamplat in fiecare an cu modelele noi lansate de catre chinezi.

Huawei MATE 30 PRO. Alegerea orasului Munich, München pentru prezentare este destul de interesanta, si nu stiu daca Huawei a mai organizat vreodata o prezentare atat de importanta in acest oras. Indiferent de situatie, pe 19 septembrie Huawei MATE 30 PRO va fi in sfarsit dezvaluit pentru lumea intreaga, sia r trebui sa fie deslusite in sfarsit misterele privind sistemul de operare, si alte noutati, pe care telefonul le va avea.

Huawei MATE 30 PRO. Desi prezentarea va avea loc pe 19 septembrie, nu se stie foarte clar cand va avea loc lansarea, ea putand fi programata pentru octombrie, sau o alta data, in functie de nevoile companiei.