eMAG Deschide al Doilea Apple Shop in Bucuresti cu REDUCERI MARI

eMAG deschide al doilea Apple Shop in Bucuresti si va avea reduceri foarte mari pentru produsele pe care le vinde, iata ce vei putea cumpara mai ieftin.

eMAG Deschide al Doilea Apple Shop in Bucuresti cu REDUCERI MARI

eMAG va deschide al doilea Apple Shop in Bucuresti saptamana aceasta, si a pregatit o serie de reduceri pe masura pentru toti fanii companiei, iar in aceasta pagina poti vedea ce gadget-uri intra in oferta. eMAG a deschis acum cativa ani primul Apple Shop din Romania in cadrul showroom-ului principal din Crangasi, insa acum il va deschide pe al doilea in showroom-ul din Baneasa, semn ca exista interes si vanzari pe masura.

eMAG va aplica si acum aceeasi strategie precum la prima lansare, si va avea reduceri substantiale pentru produsele Apple, atunci o coada surprinzator de mare formandu-se pentru lansarea magazinului. Situatia s-a intampla cand au fost oferite reduceri aniversare pentru acel Apple Shop, iar acum eMAG probabil vrea sa repete situatia cu deschiderea noului magazin din Baneasa, showroom-ul fiind in incinta mall-ului atat de popular din Bucuresti.

eMAG Deschide al Doilea Apple Shop in Bucuresti cu REDUCERI MARI

eMAG va avea reduceri la multe categorii de produse ale companiei Apple, si puteti vedea in aceasta pagina la ce va puteti astepta daca veti decide sa mergeti la lansarea care este deja programata. Interesant este ca pentru deschiderea acestui nou Apple Shop cei de la eMAG nu vor avea doar reducere pentru produsele Apple, ci si o extra reducere, deci teoretic ar trebui sa le puteti cumpara la preturi mult mai mici decat in mod normal.

eMAG nu deschide un Apple Store, asa cum multa lume a crezut la deschiderea primului Apple Shop, ci amenajeaza o zona din showroom-ul sau pentru a prezenta doar produse ale companiei Apple. Nici Apple Shop nu prea e o denumire chiar atat de corecta, pentru ca showroom-ul eMAG din Baneasa va avea o zona mica in care sunt expuse cateva produse Apple si cam atat, spatiul fiind mai mic decat cel dedicat de un magazin al unui reseller Apple.

eMAG este totusi unul dintre partenerii Apple care vinde cele mai multe produse in Romania, poate chiar mai multe decat cei de la iStyle, care au multiple magazine in tara noastra.