Google se CHINUIE sa REZOLVE o PROBLEMA foarte Enervanta

Google se chinuie sa rezolve o problema foarte enervanta si periculoasa a unuia dintre serviciile sale, iata de ce sunt foarte suparati utilizatorii acum.

Google se CHINUIE sa REZOLVE o PROBLEMA foarte Enervanta

Google se chinuie sa rezolve o problema enervanta care frustreaza destul de multi utilizatori din lumea intreaga, insa americanii promit sa aduca lucrurile la un oarecare normal cat se poate de curand. Mai exact, cei de la Google sunt constienti de o problema mare cu spam-ul pe care o are Google Calendar, ea fiind si sursa de infectari cu malware pentru telefoane si calculatoare, dar asta ar urma sa se schimbe destul de curand.

Google stie ca foarte multi dintre utilizatorii Gmail primesc spam sub forma de invitatii nesolicitate pentru Google Calendar, iar foarte multa lume a acuzat-o in repetate randuri ca nu blocheaza fenomenul periculos. Dupa foarte multe infectari, inclusiv in cazul unor oameni din companii din intreaga lume, acum Google lucreaza “cu diligenta” pentru a rezolva aceasta problema foarte serioasa, si a proteja oamenii din intreaga lume.

Google se CHINUIE sa REZOLVE o PROBLEMA foarte Enervanta

Desi compania Google sustine ca are in proces de pregatire o rezolvare pentru problema care frustreaza multe persoane, din pacate nu se stie cand urmeaza sa fie implementata aceasta pentru platforma Calendar. Pentru ca deocamdata nu stie cand va rezolva lucrurile, compania Google le recomanda oamenilor sa modifice setarile din platforma Calendar pentru a nu mai accepta in mod automat orice fel de invitatii primite de la necunoscuti.

In momentul de fata, blocarea adaugarii automate a invitatiilor in platforma Calendar este singura solutie prin care oamenii se pot proteja impotriva spam-ului facut cu foarte mult malware inclus de catre hackeri. Nu exista de la Google vreo alta solutie pentru a bloca aceasta tactica murdara de a compromite calculataorele si telefoanele utilizatorilor, protejarea informatiilor voastre trebuind sa fie ceva prioritar, desi Google inca nu poate face asta.

Google stie ca platforma Calendar e folosita de catre multe milioane, peste milioane, de oameni, asa ca probabil va incerca sa rezolve foarte curand problemele.