iPhone 11R, iPhone 11, iPhone 11 Pro LISTATE de unii Operatori

iPhone 11R, iPhone 11, iPhone 11 Pro au fost deja listate de catre unii operatori de telefonie mobila, avand confirmata denumirea pe care Apple o va folosi.

iPhone 11R, iPhone 11, iPhone 11 Pro LISTATE de unii Operatori

iPhone 11R, iPhone 11, iPhone 11 Pro ar fi fost listate deja de catre unii operatori de telefonie mobila cu denumirile pe care le-am tot auzit in diverse randuri, de la multiple surse pana in prezent. iPhone 11R ar urma sa fie inlocuitorul iPhone XR, iPhone 11 inlocuitorul iPhone XS, iar iPhone 11 Pro ar trebui sa inlocuiasca iPhone XS Max in oferta celor de la Apple, schimbarile de denumiri fiind destul de interesante.

Daca iPhone 11R, iPhone 11, iPhone 11 Pro sunt intr-adevar denumirile reale ale noilor telefoane, atunci vorbim despre a treia schimbare neasteptata de denumiri cu ultimele trei serii de telefoane. Ce operatori au listat deja noua serie de telefoane iPhone 11 nu se stie deocamdata, dar probabil este vorba despre listari in bazele de date interne, pentru ca public n-au aparut inca imagini de la vreun operator de telefonie mobila.

iPhone 11R, iPhone 11, iPhone 11 Pro LISTATE de unii Operatori

iPhone 11R, iPhone 11, iPhone 11 Pro LISTATE de unii Operatori listate

iPhone 11R, iPhone 11, iPhone 11 Pro au avut astazi parte si de o dezvaluire privind noul chip A13, un test de performante pentru el fiind publicat, dar din pacate cu o veste buna, si una proasta. Vestea buna este ca iPhone 11R ar urma sa aiba 1 GB de RAM in plus fata de iPhone XR, insa si performante multi-core identice cu actualul procesor din modelul vandut acum pe piata, ceea ce nu era asteptat de mai nimeni in momentul de fata.

Pe de alta parte, denumirea iPhone 11 Pro sugereaza faptul ca acest model va avea ceva special in plus fata de iPhone 11 pentru a merita aceasta denumire diferita, insa deocamdata nu se stie clar ce. E posibil sa fie suport pentru Apple Pencil, acea camera tripla, sau cine stie ce altceva atat de important incat Apple sa foloseasca denumirea Pro pentru versiunea cea mai mare a telefoanelor din seria iPhone 11, si va fi foarte interesant de vazut ce are pregatit.

Seria de telefoane iPhone 11 va fi prezentata peste fix o saptamana de catre compania Apple, si toate noutatile vor fi dezvaluite, deci nu mai avem mult de asteptat dupa noutati.