LUNA. ANUNT INCREDIBIL ce va SCHIMBA TOTAL Omenirea (VIDEO)

LUNA. Un anunt incredibil care va schimba in totalitate omenirea a venit astazi, iata ce se va intampla peste doar doua zile si ce impact major va avea.

LUNA. Un anunt incredibil care va schimba lumea a venit astazi, si vorbim despre un eveniment care va avea loc peste doua zile, el avand o importanta istorica, si va putea fi urmarit in direct de toata lumea. Mai exact, naveta Chandrayaan-2 trimisa de catre India pe LUNA va aseleniza in premiera pe polul sud al satelitului natural al Pamantului, totul pentru a explora pentru prima oara aceasta regiune care a fost ignorata de catre NASA.

LUNA. Vorbim despre o aselenizare istorica pentru ca India va putea sa ne dezvaluie in sfarsit ce se ascunde in respectiva regiune a satelitului natural al Pamantului, iar intregul proces va fi transmis in direct pentru toata lumea. In doar doua zile va avea loc aselenizarea, iar indienii vor avea ocazia in premiera de a vedea ceea ce NASA inca nu a explorat indeaproape pe LUNA, deci e posibil sa faca si unele descoperiri foarte importante.

LUNA. ANUNT INCREDIBIL ce va SCHIMBA TOTAL Omenirea (VIDEO)

LUNA. Avand in vedere ca in acea regiune exista foarte multa gheata descoeprita de catre telescoapele de pe Pamant si din spatiu, unii cred ca am putea avea si primele dovezi de viata pe satelitul natural. Nava care va ateriza pe aceasta regiune de pe LUNA in data de 6 septembrie va functiona acolo timp de 2 saptamani, perioada in care va incerca sa trimita cat mai multe informatii spre Pamant in legatura cu tot ceea ce va descoperi.

LUNA. India ar deveni a patra tara care reuseste sa aselenizeze, SUA, Rusia si China fiind celelalte trei, iar aceasta este o dovada a puterii pe care natiunea o are in momentul de fata. Chiar zilele trecute un robot trimis de catre China pe LUNA a descoperit o substanta neobisnuita pe care o analizeaza, deci ne putem astepta ca India sa faca deasemenea descoperiri interesante care vor schimba intreaga lume.

LUNA. Acestea fiind spuse, daca vreti sa urmariti intregul eveniment, puteti folosi transmisiunea video de mai sus pentru a vedea in direct tot ceea ce se intampla acolo.