iPhone SE 2 va fi LANSAT de catre Compania Apple, iata CAND

iPhone SE 2 va fi lansat de catre compania Apple cu foarte multe noutati interesante, iata cand va ajunge pe piata noul model de telefon, si cat va costa.

iPhone SE 2 va fi LANSAT de catre Compania Apple, iata CAND

iPhone SE 2 este unul dintre produsele Apple despre care am tot auzit din diverse zvonuri, la fel ca televizorul celor din Cupertino, insa care nu a mai ajuns sa fie lansat vreodata de catre companie. Ei bine, cei care sperau in continuare ca iPhone SE 2 ar putea ajunge in magazine au parte de o veste buna deoarece un nou zvon sugereaza faptul ca Apple nu a renuntat inca la ideea de a lansa acest model de telefon.

iPhone SE 2 cu un ecran de 4.7 inch si design extrem de similar cu cel al iPhone 8 ar urma sa fie lansat de catre compania Apple in primavara anului 2020 pentru toti fanii care inca asteapta sa il cumpere. Se pare ca iPhone SE 2 ar urma sa aiba un ecran LCD si nu OLED, exact ca iPhone 8, insa ar putea avea noul chip A13 pe care compania Apple il va include in seria de telefoane iPhone 11, care vor fi prezentate martea viitoare.

iPhone SE 2 va fi LANSAT de catre Compania Apple, iata CAND

iPhone SE 2 va fi vandut deasemenea si la un pret foarte similar cu cel pe care l-au avut modelele scoase acum din vanzare, adica undeva in jurul valorii de 400 de dolari, acesta fiind un motiv pentru care telefonul a fost popular. Apple vrea sa continue sa profite de popularitatea acestui model ieftin, probabil si pentru a-si mai creste vanzarile, astfel ca iPhone SE 2 ar urma sa reintre in oferta la cativa ani dupa ce modelul initial a fost lansat.

“Apple intenționează să lanseze un iPhone cu costuri mai mici în primăvara anului viitor. Dimensiunea noului model va fi similară cu iPhone 8 de 4,7 inci care a fost introdusă în 2017. Modelul va împărtăși cea mai mare parte a acelorași componente cu iPhone-urile emblematice din acest an și va prezenta afișajul cu cristale lichide cu costuri mai mici, care va ajuta Apple să obțină un preț de pornire mai mic, deși prețul final pentru model nu este încă stabilit.”

iPhone SE 2 poate aduce cateva milioane bune de vanzari trimestriale de telefoane pentru compania Apple, iar asta in conditiile in care ele au scazut substantial dupa schimbarea de strategie privind preturile. Apple are nevoie de un iPhone SE 2 pentru clientii care nu vor ecrane foarte mari, nici telefoane scumpe, si nu sunt fani ai actualelor modele din seria iPhone 7, sau iPhone 8, care oricum nu sunt chiar atat de ieftine.