iOS 13.1 public beta 2. Cum il Instalezi pe iPhone si iPad

iOS 13.1 public beta 2

iOS 13.1 public beta 2 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar acum este disponibil in mod oficial pentru instalare pentru utilizatorii din lumea intreaga. iOS 13.1 public beta 2 ajunge la utilizatori la trei saptamani din momentul in care a fost lansata prima versiune beta a sistemului de operare, insa ramane in continuare o versiune care nu este 100% sigura pentru instalare si folosire in iDevice-uri de catre clienti.

iOS 13.1 public beta 2 este, practic, versiunea beta 7 pe care compania Apple a decis sa o ofere pentru dezvoltatorii de aplicatii inca de saptamana trecuta, deci nu veti vedea ceva diferit fata de ceea ce exista acolo. Acea versiune are mai putine probleme decat prima pusa in distributie de catre compania Apple, insa iOS 13.1 public beta 2 nu trebuie privit ca fiind ceva care poate fi folosit stabil in viata de zi cu zi, pentru ca va veti pacali serios.

iOS 13.1 public beta 2. Cum il Instalezi pe iPhone si iPad

iOS 13.1 public beta 2 pote fi instalat pe oricare dintre iPhone, iPad, iPod Touch compatibile cu iOS 13 in momentul de fata, deci exista foarte multe persoane care se pot bucura de el. Inainte de a decide sa instalati iOS 13.1 public beta 2 in iDevice-urile voastre, va recomand sa faceti un backup cu iCloud, sau iTunes, insa trebuie sa stiti ca daca veti face mai apoi altul dupa update, nu-l veti mai putea folosi in iOS 12, daca veti decide sa faceti downgrade.

iOS 13.1 public beta 2 poate fi instalat pe iPhone, iPad, si iPod Touch urmand procedura de mai jos :

 1. Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari.
 2. Apasa butonul Sign Up si logheaza-te cu Apple ID-ul tau. Daca sunteti deja membru din testarea versiunilor anterioare, selectati Sign In.
 3. Accepta termenii si conditiile apasand butonul Accept.
 4. Alege sectiunea iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Enroll Your Devices.
 5. Fac scroll pana la sectiunea Install Profile , apoi apasa butonul Download Profile apoi confirmati descarcarea.
 6. Daca profitul s-a descarcat, veti primi o alta notificare de confirmare, pe care o puteti inchide.
 7. Mergeti in aplicatia Settings/Configurari.
 8. Aici navigati catre General > Profile, General > Profil.
 9. Accesati profilul iOS 13 & iPadOS 13 Beta…
 10. Apasati butonul Install, Instalati din partea dreapta sus a ecranului.
 11. Reporniti iDevice-ul vostru.
 12. Dupa repornire mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si ar trebui sa aveti actualizarea listata. Daca profilul a fost instalat bine, ar trebui sa va apara actualizarea.

iOS 13.1 public beta 2 ar trebui sa fie deja instalat in iPhone, iPad, si iPod Touch dupa urmarea indeaproape a acestei proceduri, astfel ca ar trebui sa va bucurati de tot ceea ce va poate oferi.

3 COMENTARII