Pentru Telefoanele Huawei vin SCHIMBARI PROASTE ce vor AFECTA Clientii

Telefoanele Huawei vor avea parte de o serie de schimbari foarte proaste care vor afecta clientii din lumea intreaga, insa ele sunt impuse din cauza problemelor cu Android.

Pentru Telefoanele Huawei vin SCHIMBARI PROASTE ce vor AFECTA Clientii

Telefoanele Huawei au pregatite o serie de schimbari foarte proaste din cauza faptului ca Donald Trump impiedica licentierea sistemului de operare Android de catre Google pentru chinezii de la Huawei. Asta inseamna ca Huawei trebuie sa devina creativa, si a lansat Huawei P30 PRO cu design modificat pentru a-i instala Android 10, insa pentru celelalte dintre telefoanele Huawei lucrurile stau si mai prost, deoarece se gasesc alternative nedorite de clienti.

Telefoanele Huawei urmeaza sa aiba aplicatiile Google eliminate complet si inlocuite cu altele alternative, seria Huawei MATE 30 urmand a fi prima in care Google Play Store, Google Maps, YouTube, Gmail, etc, nu vor fi incluse. Cele mai noi dintre telefoanele Huawei vor avea o versiune modificata a Android care nu va include serviciile si aplicatiile de la Google, iar asta inseamna ca utilizatorii vor fi obligati sa se obisnuiasca cu alternativele.

Pentru Telefoanele Huawei vin SCHIMBARI PROASTE ce vor AFECTA Clientii

Desigur ca e foarte greu sa-i ceri unui client sa renunte la folosirea Google Maps, YouTube, Gmail, etc, doar pentru a cumpara telefoanele Huawei, asa ca Huawei va incerca sa ofere magazine terte din care ele sa fie descarcate. Desigur ca aici intervine problema increderii, iar clientii care vor cumpara telefoanele Huawei vor trebui sa aiba incredere oarba intr-o companie care nu are o reputatie buna in ceea ce priveste protejarea datelor clientilor sai.

SUA a reusit sa distruga o buna parte din tot ceea ce a construit compania chinezeasca in ultimii ani cu telefoanele Huawei pe care le-a tot lansat pe piata, iar asta ii afecteaza serios vanzarile, si lucrurile nus e vor schimba. Din pacate, pentru telefoanele Huawei vor veni foarte multe schimbari foarte proaste, care le vor reduce capacitatea de a fi competitive intr-o piata suprasaturata, iar efectele se vor vedea foarte mult pe final de an 2019.

Telefoanele Huawei actuale vor ramane cu Android, teoretic n-ar trebui sa poata fi actualizate la Android 10, dar macar vor avea in continuare aplicatiile si serviciile oferite de catre compania Google.