Apple se Asteapta ca iPhone 11 sa aiba Vanzari Surprinzator de MARI

Apple se asteapta ca telefoanele din seria iPhone 11 sa inregistreze vanzari surprinzator de bune, intrecand chiar seria lansata in toamna anului 2019.

Apple se Asteapta ca iPhone 11 sa aiba Vanzari Surprinzator de MARI

Apple se asteapta ca telefoanele din seria iPhone 11 sa aiba vanzari surprinzator de mari dupa ce vor fi lansate in mod oficial pe piata, ceea ce vine ca o mica surpriza, avand in vedere noutatile zvonite pentru ele. Conform analistilor americani, Apple s-ar astepta ca iPhone 11 sa inregistreze vanzari chiar mai bune decat cele pe care le-a avut seria iPhone XS, iar asta n-ar fi prea greu, din moment ce seria anterioara a cam fost un esec.

Seria de telefoane iPhone 11, care va inlocui oferta actuala, este asteptata sa ajunga in magazine incepand cu ziua de 20 septembrie, iar pana la finalul acestui an ar trebui sa intreaca in vanzari toata seria de anul trecut. Practic, analistii sunt convinsi ca iPhone 11 vine cu atat de multe noutati bune incat oamenii vor cumpara noile telefoane, dar totul depinde foarte mult de ceea ce vom vedea maine de la compania Apple in conferinta anuntata deja.

Apple se Asteapta ca iPhone 11 sa aiba Vanzari Surprinzator de MARI

iPhone 11 va avea o noua camera tripla integrata, iar analistii americani sunt de parere ca aceasta va fi principalul motiv pentru care foarte multa lume va decide sa cumpere telefonul dupa lansarea oficiala. Senzorul de imagine wide-angle din camera este vazut ca o schimbare foarte mare pentru iPhone 11, iar o serie de functii special concepute pentru el ar urma sa le dea clientilor motivatia necesara pentru a face achizitia in aceasta toamna.

“Pe baza recentelor noastre verificări din Asia, credem că lanțul de aprovizionare Apple planifică 75 de milioane de unități pentru perioada inițială de lansare a iPhone 11, care este o ușoară înclinare față de ciclul său anterior iPhone din toamna trecută. Noua tehnologie lentilă cu cameră triplă din iPhone 11 Pro, care va funcționa la unison pentru utilizatorii care fac poze, împreună cu unele funcții AI de generație viitoare încorporate în iPhone-urile acestui an vor fi principalele caracteristici prezentate în opinia noastră.”

Practic, analistii isi pun toate sperantele in faptul ca noua camera din seria iPhone 11 este atat de atractiva incat ii va convinge pe toti clientii sa cumpere modelele, desi in realitate e nevoie de mai mult. Separat de camera, iPhone 11 nu prea va avea ce sa ofere mai mult, iar asta deoarece nu vom avea un design nou, performantele ar putea fi doar marginal mai bune, iar alte functii extrem de importante nu prea sunt anuntate.

iPhone 11 va fi totusi prezentat maine in cadrul unei conferinte care va incepe la ora 20:00, si va astept pe iDevice.ro pentru a va prezenta toate noutatile care vor fi anuntate de catre Apple.