Huawei MATE 30 PRO Teaser Dezvaluie NOUTATI MAJORE (VIDEO)

Huawei MATE 30 PRO apare astazi intr-un nou teaser care dezvaluie noutatile majore pe care compania chinezeasca le aduce pentru lcientii din intreaga lume.

Huawei MATE 30 PRO are prezentate intr-un no teaser cateva dintre noutatile importante pe care compania Huawei vrea sa le ofere pentru clientii din intreaga lume dupa ce va prezenta noile sale modele de telefoane. Nimic din ceea ce este confirmat acum pentru Huawei MATE 30 PRO nu este nou, diverse zvonuri aparute in ultimele luni anuntand cateva dintre schimbarile care vor fi aduse intr-un final pentru toti fanii.

Huawei MATE 30 PRO are ca prima noutate importanta prezentata extinderea functionalitatii care permite surprinderea de imagini mult mai bune noaptea, ceva ce vedem la cam toate telefoanel noi. Mai mult decat atat, Huawei MATE 30 PRO va avea noi functii pentru inregistrarea de clipuri video in slow-motion, dar si cu mai multe cadre pe secunda, inregistrarea video 4K la 60 FPS fiind zvonita pentru noul chip Kirin 990 de catre unele surse.

Huawei MATE 30 PRO Teaser Dezvaluie NOUTATI MAJORE (VIDEO)

Huawei MATE 30 PRO are deasemenea anuntat faptul ca va oferi performante mult mai bune, dar asta stiam deja inca de cand noul chip Kirin 990 a fost anuntat in mod oficial de catre chinezi. Pe de alta parte, Huawei MATE 30 PRO are anuntata deasemenea implementarea unui sistem mai bun de incarcare rapida, ceea ce este deasemenea o confirmare pentru unul dintre zvonurile aparute in ultimele saptamani cu privire la noile telefoane.

Huawei MATE 30 PRO are deasemenea promovata noua conectivitate 5G pe care compania Huawei intentioneaza sa o ofere pentru toti clientii, insa nici asta nu este ceva chiar atat de nou. Dintre toate aceste noutati, cele mai importante au legatura cu noua camera cvadrupla pe care Huawei MATE 30 PRO o va avea, aceasta aducand schimbari majore pentru inregistrarea de poze si clipuri video, oferind un urias avantaj fata de multe alte telefoane.

Huawei MATE 30 PRO va fi prezentat oficial in data de 19 septembrie, cu o zi inainte de lansarea iPhone 11, insa chiar si asa, nu va afecta in vreun fel vanzarile de telefoane ale companiei Apple.