Samsung GALAXY S11. GRESEALA MARE pe care o va face Samsung

Samsung GALAXY S11. O greseala foarte mare poate fi facuta de catre compania Samsung daca va continua sa ii ignore pe clientii care cer aceasta schimbare importanta.

Samsung GALAXY S11. GRESEALA MARE pe care o va face Samsung

Samsung GALAXY S11. Un telefon atat de asteptat de catre fanii companiei Samsung ar putea avea parte de o greseala mare a coreenilor, iar asta pentru ca strategia lor pare sa nu fie orientata spre obtinerea de profit din telefoane. Mai exact, cei de la Samsung produc ecrane OLED cu rata de refresh de 90 Hz pentru o varietate de parteneri, insa Samsung GALAXY S11 ar urma sa fie lansat fara o asemenea noutate importanta integrata de catre companie.

Samsung GALAXY S11. Toata lumea a laudat din plin aceasta schimbare pentru telefoane de la ASUS, sau OnePlus, iar Huawei MATE 30 PRO ar urma sa aiba deasemenea o schmbare de acest gen implementata. Samsung GALAXY S11 pare sa nu fie gandit pentru a veni cu o asemenea noutate, iar asta in conditiile in care Samsung produce deja ecrane de acest gen pentru altii, dar nu si pentru telefoanele pe care le lanseaza pentru clientii sai.

Samsung GALAXY S11. GRESEALA MARE pe care o va face Samsung

Samsung GALAXY S11. Nimeni nu stie in momentul de fata de ce ar dori Samsung sa ofere acesta tehnologie pentru altii, dar nu si pentru telefoanele sale, iar foarte multi dintre fani doar spera ca ea sa fie implementata. O posibila explicatie pentru lipsa acestei tehnologii in Samsung GALAXY S11 ar putea avea legtura cu faptul ca ea nu este suficient de buna pentru a ajunge in produsele coreenilor, insa deocamdata totul este doar pura speculatie.

Samsung GALAXY S11. Telefonul va avea totusi un ecran nou cand va fi lansat in cursul anului viitor, iar aceasta nu va fi singura schimbare, deoarece va avea deasemenea si un nou tip de procesor, cu suport 5G mai bun. Vom vedea si o baterie de capacitate mai mare in Samsung GALAXY S11, mai multa memorie RAM, noi medii de stocare mai rapide, plus cine stie ce alte noutati importante care vor face telefoanele mult mai atractive.

Samsung GALAXY S11. Noile telefoane vor fi prezentate in primavara anului viitor de catre compania coreeana, insa pana atunci vom afla cu siguranta mai multe dintre noutatile sale.