iPhone 11: Denumirile FINALE Dezvaluite Inainte de LANSARE

Denumirile finale ale telefoanelor din seria iPhone 11 au fost astazi dezvaluite, cu doar cateva ore inainte de lansare, iata ce a ales sa faca Apple.

iPhone 11 Denumirile FINALE Dezvaluite Inainte de LANSARE

Lansarea iPhone 11 este astazi precedata de o dezvaluire extrem de interesanta, mai exact denumirile finale pe care telefoanele urmeaza sa le aiba. Un cunoscut jurnalist american pare sa fi intrat in posesia unor informatii care dezvauluie care sunt denumirile finale ale seriei iPhone 11, iar mai jos le vedeti.

iPhone 11, iPhone Pro si iPhone Pro Max urmeaza sa fie denumirile finale ale telefoanelor care vor fi prezentate astazi de catre compania Apple. Marea surpriza sta in faptul ca Apple urmeaza sa renunte la folosirea cifrelor pentru modelele premium, preferand sa lanseze iPhone 11 ca inlocuitor al iPhone XR.

iPhone 11: Denumirile FINALE Dezvaluite Inainte de LANSARE

Avand in vedere sursa si momentul in care apar informatiile, as tinde sa cred ca ele sunt 100% reale, iar iPhone 11 va fi intr-adevar unic. Miscarea pe care o face Apple are menirea de a mai simplifica putin lucrurile si de a aduce mai multa claritate in oferta sa, destul de confuza in momentul de fata.

iPhone 11 va fi cel mai ieftin model din seria de telefoane pe care le vinde compania Apple, iar iPhone Pro si iPhone Pro Max vor fi modelele cele mai scumpe. E interesant ca pana acum n-a aparut vreun zvon serios care sa sugereze faptul ca din denumirile noilor telefoane premium dispar cifrele, insa iata ca orice e posibil.